Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesdrhfyghujikoppouilktdrrtfyu

za malo kasy

Polecane posty

dzis sie ostro wkurzylam na meza bo zapomnial mi zostawic kasy i mam tylko 100 zl na dzisiejsze zakupy typu obiad i kolacja,co ja za to kupie kurwa karte kredytowa mam jeszcze nie aktywana bo mi ukradli przedwczoraj i zablokowalam.Prosze napiszcie co zrobic na obiad i kolacje dla 3 osob za jebane 100 zl na dzis ?

up

poradzi ktos

hej jestescie ?:)

cyba zarty sobie robisz:O lepiej cos doradz

ale ja jem krewetki z marcepanem i sram na niebiesko 100zł to dla mnie za malo na waciki wydaje 300

Gość pogielo cie!!!
za 100zł nie umiesz zrobic zakupów na jeden dzień!!!!

Gość chyba sie uderzylas w glowe
autorko czy ty jestes normalna? 100zł na dzien na obiad i kolacje? to co ty gotujesz? podaj swoje przykladowe menu

Gość pogielo cie!!!
ten twoj maz to piwninien cie kopnąc w dupę jestes niezaradna glupia cipą

Gość fx2fx
Przygotuj mu homara, jeśli umiesz. zobaczymy czy się naje :)

Gość dokładnie mysza napisała
niektorzy 100 zl maja na tydzien i dobrze sie mają,powiem ci ze za 100 to ja robie ful wypas wyzere na weekend z deserem ,ciastem,powaznie cuda cudenka mozna za to zrobić,oczywiscie samemu nie kupne bo jak chcesz sie w knajpie zywic to 100 za 1 posiedzenie mozna wydac,napisz konkretnie o jakie dania ci chodzi to ci napiszę,dzis np robię na obiad gołabki na 2 dni dodam ze na 2 dorosłych i dziecko a kosztowały mnie zakupy na to 14 zł wiec 100 to hohoh...

to ugory to podszyw krewetek nie lubie akurat no moge zrobic jakies ale poledwica losos sery to wszystko kosztuje i jeszcze moje dziecko uwielbia slodycze i owoce

Gość pogielo cie!!!
pewnie kupuje wszystko gotowe jezu ale niektóre baby są durne jak ma dwie lewe rece tylko umie wydawac kase to tak jest jebane 100 zł hahahahha glupia tepa cipa

Gość pogielo cie!!!
wypierdalaj bo mi sie zygac chce na takie tepoty umyslowe a moze specjalnie ci nie nie zostawil bo ma dosyc takiego tepego babska

jak bym miała 100zł na tydzień to targneła bym sie na życie. kiedyś kury mi na łeb srały bo wywodze się z wiochy i teraz chce żyć jak wielka Pani i już nie będe jadła zupy pomidorowej ani kotletów mielonych bo to za biedne dla mnie.

jej jedni maja 10 zl na dzienne zakupy inni 100 niewidze w tym nic dziwnego wystarczy ze moj maz jest zaradny i dodam ze musze jeszcze auto zatankowacwidze ze tu rady nie znajde wiec pozycze od kolezanki

Gość babarbar
jakiejs malolacie sie nudzi a wy sie oburzacie :) idz se kup za tych 100 zl lizaka choc zapewne kieszonkowego masz max 10 zl na miesiac :)

Gość tesdrhfyghujikopp
ach te podszywy jestescie zazdrosni i zawistni zegnam

Gość fx2fx
Krewetki, to żarcie dla kota. Powinnaś mieć kilka kart kredytowych. Masz nauczkę.

Gość tesdrhfyghujikopp
barba... no tak trzeba dosrac bo sie samemu ma malo i dla twojej wiadomosci to mam26l jak ktos robi zakupy w biedronce to mu starcza

Gość jfmnfnfnfnfn
za 100zl to ja obiad przez tydzien robie, i to nie sa same zupy ale pyszne 2 daniowe obiady!

Gość tesdrhfyghujikopp
fx masz racje mam nauczke

Gość tesdrhfyghujikopp
a jaakie np za 100 zl dwudaniowe obiady robisz ?a wedliny ,sery,owoce,soki etc.

Gość fx2fx
a nie możecie sobie wziąść gosposi. Dlaczego to Ty musisz się o wszystko martwić?

Gość tesdrhfyghujikopp
ja robie zakupy w almie i chcialam zrobic na obiad królika w smietanie oraz przystawke ze ślimaków i mi zabrakło 10zł na śmietane :( a ponadto jestem brzydką wymalowaną tępą cip ą która jest pusta jak rolka po papierze toaletowym.

Gość tesdrhfyghujikopp
a poco mi jakas obca baba w domu 120m sama ogarne tylko do mycia okien kogos do pomocy potrzebuje przeciez niepracuje to dom sobie na bieaco ogarniam

Gość dokładnie mysza napisała
powiem ci ze tu nie chodzi o to czy meza masz zaradnego tylko o to by mądrze gospodarować kasą ,bo w sumie to i mozna 300 zł wydac na żarcie ale nie tędy droga,chyba lepiej mniej wydac nie?po co pozyczać?a pieniądze ktore zostana wydac na cos innego,ciuch ,kosmetyk ,no chyba ze tyle masz kasy ze nie wies co z tym robić ale nie wydaje mi sie bo jak masz karty kredytowe to chyba tak nie jest.ja np kart kredytowych nie uznaję wogóle,zero pozyczek pozyczania od znajomych ,rodziny,staram sie zeby wiecej zaoszczedzic niz pozyczac,wiadomo wszystko kosztuje duzo,ceny idą w górę,ale ja jednak nie szastam pieniedzmy na lewo i prawo..

Gość tesdrhfyghujikopp
widze ze podszywa sie nudzi ale zawisc