Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaa2121212121

mam okres i już nie wyrabiam

Polecane posty

Gość Onaaaaaaa2121212121

Dzisiaj to już jakiś krwotok chyba jest i nie żartuje bo serio zaczynam sie martwić :( zawsze okres był u mnie obfity ,ale dzisiaj to już przekroczyło wszelkie granice. Mam jutro zaliczenie ważne jeszcze do tego może to przez stres.. brzuch mnie napierdala od rana . w nocy mimo ,że miałam podpaskę to całe prześcieradło we krwi . tak sie ze mnie lało ,że co założylam padpaske to za 10 min do zmiany. Teraz się czuje strasznie osłabiona . zjadłam troche czekolady ,ale mało pomogła.. a jeszcze musze sie uczyć cały dzien ,a się czuje jakbym była chora cala jestem blada i wogóle ;( teraz troche mi przystopowało ,ale nie wiele. co mam robić? to jest msakra jakaś. raz przez nagły atak krwawienia nawet w szpitalu wylądowalam do zemdlałam.. więc to nie są żarty .. przepisano mi wtedy leki i ustapiło na pewnien czas.. a teraz znowu...

Gość kundys
Jestes tylko glupia baba, masz nasrane w deklu

Gość Onaaaaaaa2121212121
co radzicie robić?

Gość ROZ_płacz
może zażywałaś ostatnio jakąś aspirynę,albo inne leki obniżające krzepliwość krwi?

Gość Onaaaaaaa2121212121
Dlaczego mam nasrane w deklu? jak bys też tak miał to byś zobaczył ja to jest ...

Gość Onaaaaaaa2121212121
nie zażywałam nic :(

Gość kundys
Masz zryty czajnik

Gość Onaaaaaaa2121212121
Biore tylko tabl anty ,ale nie wiem czy to ma wpływ..

Gość nie bardzo rozumiem tej teorii
a do ginekologa masz 1000 km?

Ja mam strasznie bolesny okres w pierwszy dzień. Też dosyć dużo krwi, ale nie aż tyle jak u Ciebie. Też jestem blada, wymiotuje itp. Ostatnio wzięłam Ketonal (dwie pięćdziesiątki) i po ok. 20 min ból minął jak ręką odjął. A zwijałam się dosłownie z bólu.i pomaga też ciepła kąpiel z sola itp. czuję się świeżej i zdrowiej. Trzymaj się i życzę zdanego egzaminu!

Gość ROZ_płacz
Tabletki anty zwykle sprawiają,że miesiączki są raczej bardziej skąpe...

Gość wojownike al sadra
a może dawno ją nikt nie bzykał

Gość aewhhhhh
a przyczyna? mi lekarz pociskał kit kilka lat, że to normalne, że TAKA MOJA URODA, ŻE TO JUŻ TAK BĘDZIE I JEDYNIE TABLETKI ANTY POMOGĄ uhm.. później odstawiłam anty, co miesiąc zaczęły się po owulacji plamienia, mini krwawienia, z miesiąca na miesiąc gorzej zmieniłam lekarz i okazuje się, że ja mam mięśniaki a do tego podejrzenie endometriozy plus LFU (co miesiąc cysta mi sie robi, bo pęcherzyk nie pęka) będę mieć za 3 tyg wizyte u lekarza, który ma mi przeprowadzić operację usuwania mięśniaków i zrostów zadbaj o zdrowie i zarządaj od lekarza dokładnych badań, jeśli trzeba to histeroskopii, laparoskopii z tym nie ma żartów, mówię Ci.. ja jestem taka słaba, krwawię 25 dni w cyklu 30dniowym, boli mnie ciągle brzuch teraz te 3 tygodnie az bede miec badania wstepne do operacji musze leżeć i gnić w łóżku nie chcę cię straszyć, ale powinnaś przejść dokładne badania takie krwotoki nie sa normalne i mogą świadczyć o chorobie, której usg nie wykaże

Gość Onaaaaaaa2121212121
a może dawno ją nikt nie bzykał - seks uprawiam ,ale jakie to ma niby znaczenie?

Gość Onaaaaaaa2121212121
Może pójde i na dokładne badania . niby bylam u gina to wszystko ok było ,ale .. nie wiadomo

Ja też nie byłam. Ale jestem jeszcze dziewicą, to chyba nie muszę jeszcze iść? Ja nie mam krwotoków, tylko w pierwszy dzień wymiotuję brzuch baaaarzdo boli itp. i jeszcze nogi mnie bolą podczas okresu.