Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak loginu na czas tego topa

Oceńcie piersi mojej dziewczyny w skali 1-6

Polecane posty

Gość dsfgertger
5/6

Gość ggyhngf
Bardzo ladne, chcialabym miec takie. Moje sa niestety sporo wieksze i to mi bardzooo przeszkadza... chocby przy kupowaniu ubran :/

Gość spirited away
śliczne, 8/10. idealna wielkość, jaki nosisz rozmiar?

takie na jedna łapkę, praktycznie zdaje się, że trochę wypięłaś klatkę - oszustko :p

nie wiem czy wypieła klatkę piersiową,możliwe. ale zdięcie zrobiłem jak wyszła z wanny więc nie było specjalnie pozowane. ps. dodam że ona była zaskoczona jak zachwycałem się jej piersiami gdy pierwszy raz zobaczyłem:D

Gość szukamm.....
za kształt 5, a jak bym mógł sprawdzić empirycznie t z przyjenością ocenę podniosę

Gość Cudowna__Wenus1111
1

w dodatku jest równie ładna z twarzy i prawie tak samo z figury i inteligentna, normalna, nie zarozumiała itd sam nie mogę się nadziwić swojemu szczęściu, bo nic nie zrobiłem by taką kobietę zdobyć. mogłaby mieć kogoś 100x lepszego i fajniejszego niż ja

"sam nie mogę się nadziwić swojemu szczęściu, bo nic nie zrobiłem by taką kobietę zdobyć" może Cie wzięła z litości :p a poważnie na przyszłość podrażnij sutki (np. lodem lub zimna wodą) spróbuj też oddać krople wody na piersiach o oświetleniu nawet nie wspomnę...

akronim ja na robieniu zdjęc sie nie znam. akurat miałem telefon pod ręką to zrobiłem fote ok, nastepnym razem wrzuce jej szuflę lodu do wanny tłumacząc że na kafe narzekali że sutki nie sterczą:P 🖐️

Gość adeliwanaga
Dałabym jej 4 A Ciebie na jej miejscu to chyba udusiła.

Gość brak nicka tralalal
nie ma nawet 1 % szansy że: -ktokolwiek rozpozna że to ona -ze ona dowie się o tym wyciętym fragmencie foty i wklejeniu go w necie itd więc nic złego się nie stanie.

Gość lubie_duze_cyce
za male.

a tam - mogą być mieszczą się w moim dopuszczalnym zakresie wielkości

nie przeszkadza Ci ze przed zdj Twojej dziewczyny jakies zboczuchy beda sie masturbowaly?

Gość brak nika na czas topa
hm fakt, ale nie przyszło mi do głowy że mogą być aż tak zdesperowani ludzie by sobie walić do foty na którym nie widac ani twarzy ani figury.

Gość brak nicka na czas topu
mnie sie nigdy nie zdazyło masturbować pod fote samych piersi, może dlatego nie przyszło mi do głowy. trudno. w gruncie rzeczy mi to obojętne.

"jakies zboczuchy beda sie masturbowaly" i co z tego? mnie się zdarza, gdy kocham się w plenerze, że jakiś niezaspokojony skorzysta kryjąc się za drzewem czy na klifie - niech się chłop nacieszy, byle dyskretny był

Gość brak nicka na czas topu
dokladnie, jak akronim to obrazowo napisał. nie przeszkadza mi taka perspektywa.

w Twoim wieku to mozna Ci wybaczyc, nie ten wzrok to podgladacza nie wypatrzysz, ale autor topiku zrobil to swiadomie

w moim wieku i z moi doświadczeniem, jak będziesz miała za sobą więcej niż 3 stosunki z więcej niż 1 partnerem, to możesz się wypowiadać P.S. 2 żółta kartka za docinek ad personam