Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malimaxa

moja figura do oceny

Polecane posty

Gość malimaxa
dodam, ze mam 168 i waze 57 kg. chcialam zjechac do 54 - 55

Gość malimaxa
dlaczego od razu z takim chamstwem wyskakujesz? co do jakosci zdjec, nie sadze zeby lepsza w tym przypadku byla potrzebna...

wam, już się całkiem w głowach poprzewracało, jak sie czujesz gruba to schudnij, pewnie i tak nie masz większych zmartwień, nie jesteście chwalone na co dzień nikt sie wami nie zachwyca, to wklejacie swoje zdjęcia, moim zdaniem masz za nisko samoocenę, jak szukasz tu komplementów

Gość malimaxa
nie ma to jak psycholodzy na kafeterii:) nie nie, nie mam niskiej samooceny, po prostu jak to kobieta, z czystej ciekawosci chcialam poznac zdanie osob postronnych:)

Gość lilianna88
moglabys schudnac te 2-3 kilo jeśli bardzo chcesz, ale ogólnie masz spoko figurę. Co niektórzy mogliby czepiać się ud - ale właścwie większosć kobiet ma takie, raczej krągłe niż patykowate. Ale są zgrabne i umięśnione, widać, że uprawiasz jakiś sport. Jędrne pośladki, szczupłe biodra, to twoje atuty. ogólnie sylwetka tak 7/10

Gość no to poznalas
a teraz spyerdalay :p

Gość mam bardzo podobną
Figure moze jestem lżejsza ciut tzn mam szczuplejsze uda 170/53 :)

Gość wneriowa wiesz
wkleilas zdjecia do dupy ;/ chcesz sie dowartosciowac pytajac czy masz schudnac ?

Gość ja daję 0
niestety ,a z psychologicznego punktu widzenia nie pyta sie o takie cos na forum,to jest chore poprostu,wklejaja zdjecia cycek,dup i innych rzeczy,w głwowie sie nie miesci,a pozatym jak ktos sie dobrze czuje z tym jak wyglada to po co pyta ,a ajk zle to niech schudnie i tyle,dla mnie tez zdjecia to zenada..