Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

różnica wieku

Polecane posty

Gość hhffhd
nuta zazdrości?

Gość drdtr
ze sa bardzo wartosciowymi mezczyznami kierujacymi sie przede wszystkim intelektem kobiety oraz jej bogatym wnetrzem:D

nuta zazdrości? bez przesady mam 23 lata. Uważam jednak, że widok 50 latka z-powiedzmy-23 latką jest żenujący. Nie chodzi o to, że te osoby nie mają prawa do seksu, ale taka różnica wieku jest trudna do przełknięcia.

Gość a co cię to obchodzi?
50-latek odbił ci dziewczynę? :D

Gość waligora
Kolezanka ma 24 , a jej fecet 46. Miesykaja od 8 lat razem. Jak go zobaczylam pierwszy raz, to pomzslalam, ze to jej ojciec. Wygladaja okropnie, ale jakos sie kochaja. To tyle. Sadze, ze trzeba zyc dla siebie, a nie dla innych.

Gość sers
Ciekawy, ale czy jestes zainteresowany dziewczynami, ktore rozkladaja nogi przed takimi tatuskami?? Wiadomo, ze takim laskom albo chodzi o kase albo maja jakies problemy, tzw. daddy issues. Jak chca sie tak upokarzac to ich sprawa.

mieszkam w Wa-wie i chodząc po ulicach widuję różne pary, czasem właśnie takie, gdzie facet ma koło 50. a dziewczyna jest mniej więcej w moim wieku ( jak nie młodsza). Dla mnie to wygląda trochę obciachowo. Jestem tolerancyjny i uważam, że mają prawo żyć tak jak chcą, ale obciach jest zawsze obciachem.

sers; czy jestem zainteresowany? Wiesz, patrząc na sam wygląd, to niektóre są naprawdę ładne.

Gość a co cię to obchodzi?
a jednak zazdrość :D sam walisz konia pod jotpegi, a takie dziadki ruchają twoje rówieśnice, co? :D

ojej, po prostu, jak dziewczyna jest ładna, to się to zauważa. Nie chcę jej przecież nikomu odbijać.

jedna z trzech rzeczy ich połączyła ... -uczucia -kasa -chęć podniesienia swojego ja przez 50 latka a tak co myślę.... nie moja sprawa ...niech im się układa

Gość po30stce
Znajdz sobie dziewczynę i nie mieszaj się innym w życie bo to jest dopiero obciach, na moherowy berecik to raczej za młody jesteś.