Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak mi sie podoba ale cóż skor

Czy mam szanse mieć dziewczyne jeśli nie mam pieniedzy?

Polecane posty

Jestem studentem na utrzymaniu rodziców. w dodatku na platnej uczelni i wynajmuje mieszkanie. sa to duże koszta. nie mam pieniedzy ale podoba mi sie pewna dziewczyna. ma to sens czy nie? :( nawet by mnie nie bylo stać zaprosić ją na kafe :(((

jest ona dziewczyną do towarzystwa i kosztuje 120 zł za godzinę lub 400 zł za noc. czy mam u niej szanse?

to podszyw. dziewczyna która mi sie podoba wygląda na skromną i rozsądną. tu nie chodzi o lecenie na kase. bo wiadomo laska może naprawde nie być materialistką, ale mi głupio...co mam jej do zaoferowania? bedziemy chodzić tylko na spacery? :(

Gość to ze nie bedzie go chciala
nie znaczy ze jest materialistka, moze nie pasowac jej pod innymi wzgledami...

zalezy jaka ona jest :) jezeli ma o sobie mniemanie wielkiej pani, dla ktorej dobra materialne sa najwazniejsze - daruj sobie :)

ja nie lubię ludzi i najchętniej siedziałabym tylko w domu z chlopakiem:D a ten to do restauracji to do kina a ja tego nie lubię, ale robię dobrą minę do złej gry:P

nie jestem sosss...przypuszczam że jej sie podobam. i że jestesmy do siebie podobni, oboje niesmiali , spokojni, skryci... w sumie to mam pieniądze, ale wstydzę się że jak ją zaproszę to ona mnie spyta czy sam zarobiłem :(

na bank się nie zapyta, co to za pytanie sam zarobiłes?:D nie spyta.

Gość po30stce
Jeżeli jest normalna to warto zapytać, a jak materialistka to nic nie tracisz ... tylko, że teraz jest urodzaj materialistek więc ...

A ja myślę, ze może ją wystraszyć nie to, że nie masz pieniędzy, tylko to, że jesteś niezaradny, bo jaki może być dorosły facet na utrzymaniu rodziców???