Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynkkaaa

lezalam w szpitalu w Mombasie w Keni na malarie i jestem

Polecane posty

Gość mandarynkkaaa

w szoku jak sie tam mna opiekowano..Mna jako bialym czlowiekiem..Pojechalismy z mezem na miesiac w podroz poslubną zamiast wesela... w szpitalu spedzilam dwa tygodnie millam ciezka postac malarii mozgowej...Jesem do dzis w szoku...w Polsce rasizm..a tam zajeto sie mną tak jakby napewno nikt nie zajal sie mną w Polsce...całą noc stala przy mnie lakarka...ciagle leki mierzenie temperatury wieczne badania...Bylam juz nieprzytomna....W naszym kraju bym napenwo zmarła...I to wAfryce...ja jako bialy czlowiek...SZOK

Gość mandarynkkaaa
powiadzuano mi że choroba może mi uszkodziąv mózg,myśle że to jendka nieprawda

Gość mandarynkkaaa
bardzo smieszne:O

Gość mandarynkkaaa
h

Gość mandarynkkaaa
g

Gość sisi lu
moglas leciec na ksiezyc:) wkurwiaja mnie takie wiesniaki co dupy woza z nudow tam gdzie diabel mowi dobranoc a potem placza ze choruja czy ze cos ich tam zlego spotkalo. A na dodatek przywoza rozne choroby do kraju:O

Gość w polsce bys nie umarla bo naw
et bys nie zachorowala :O to po pierwsze, po drugie nie ma lekarstwa na malarie :P choroba moze wrocic.

Gość szpitale w Afryce
to wylęgarnie różnego rodzaju syfu, brakuje leków i sprzętów zajmowano się Tobą - bo byłaś taką małpką z innego świata i gdybyś kopnęła w kalendarz, byłoby trudno wypełnić papierzyska, przewozić zwłoki i tłumaczyć się swoją drogą pamiętam jak w Mombasie ludzie umierali właśnie przez szpital - gdy przywieziono super wirusika z buszu

Gość gfgff
byłas nieprzyomna a wiesz ze cała noc stała przy tobie pielęgnairka podawala leki i mierzyla temperature

W Kenii jako kobieta biała i do tego turystka z Europy jesteś i będziesz traktowana jak osoba z rodziny królewskiej.

Gdybyś wpadła w ręce jakichś czarnych rebeliantów afrykańskich, to oni bali by się ciebie bardziej niż ty ich. Bo jesteś biała - wyjątkowa, magiczna, lepsza.

Gość peiwen dźentelmen
Gdyby nie siedział przy Tobie cały czas mąż to pewnie to Twoim wyzdrowieniu, zajęłaby się Tobą grupa murzynów z wielkimi ch--ami, które musiała być polerować i nadziewać się na nie kiedy im tylko by się zachciało...