Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beataaaa12345

MAM DZIS EGZAMIN Z FILOZOFII!!! OBLEJE!!

Polecane posty

Gość beataaaa12345

jestem na pierwszym roku studiow, dzis mam pierwszy egzamin, ta filozofia to jakis bełkot, mało sie uczylam, obleje... :o

Gość gargamelek 5
a co nas to obcodzi że oblejesz ?

Gość DO beataaaa12345
to jest prowo, jakbyś miała egzamin to byś sie uczyła a nie siedziała na kafe

Gość beataaaa12345
ucze sie...

ja mam w niedziele najlepsze ze moj prof nazywa sie Bełkot ;) jesli nie zalicze to poprawka za 2tygodnie nie zawali mi sie swiat bede przynajmniej wiedziec jak to wyglada i z czego sie przygotowac dokladniej mam jeszcze psychologie i niemiecki w sobote, a w piatek geografia wiec luzik, ale najbardziej sram przed filozofia :o

ja na szczescie wszystko zaliczam mialam do tej pory 5 i jeszcze 3 zostaly a 2 przedmioty, jak z cwiczen bedzie 5 to jestem zwolniona z jednego mam z cwiczen 5 wiec na koniec roku zostal jeden ejszcze ;)

Gość gloriiiia
Dasz rade, trzymam kciuki, jak juz będzie po, zerknij na pogrosiku.eu, dzisiaj kurier przywiózł mi piękny depilator, wydałam na niego dokładnie 123,76, a warty jest 400,00

Niech zgadne uczysz sie z Tatarkiewicza??? :D Nie oblejesz.... Ja musialam sie uczyc na pamiec Platona Plotyna Arystotelesa i innych :D Serio pisze nasz doktorek tylko pamieciowke uznawal :D

ja na filozofie nie chodzilam bo u nas kazdy wyklad tak samo wygladal 2 i pol godziny te same slajdy, te same rzeczy mowil 7osob z calego roku chodzilo :o i moze to byl moj blad bo bym sie juz uczyc nie musiala ale dzisiaj ucze sie psychologii, a filozofie i niemiecki zostawiam na niedziele napisalam ze w sobote mam niemiecki ale mam w niedziele jednak:) wiec napisze jak mi filozofia poszla, mam nadzeiej ze chociaz na 3 i spokoj swiety bede miec

Agnieszka no moze blad ale u nas wyklady byly co 2 tyg i tez nie kazdy chodzil Ja czasem bywalam :) Na fotce to Ty?? Bardzo ladna dziewczyna jestes :)

dziekuje wlasnie wydrukowalam sobie notatki z psychologii, i dzisiaj w domu wylaczam kompa i sie ucze bo jak komputer wlaczony to za bardzo mnie kusi :P dobra nie ja jedna bede okryta hanba niezaliczonego egzaminu w pierwszym terminie:P mielismy pierwszy egzamin 17grudnia, szybko bo przerobilismy wszystko i ludzie nie zaliczyli za pierwszym razem, mieli poprawke a niektorzy to ani w pierwszym ani w drugim terminie nie byli nie kumam ludzi ze sobie tak zlewaja

Gość beataaaa12345
ucze sie z notatek z wykladow, bylam tylko na kilku, ale notatki mam od dziewczyny, ktora chodzila. + zerkam w tatakiewicza + sciagnelam sobie z chomika jakies notatki z filozofii. ale malo sie uczylam, srednio to rozumiem....ale bedzie wstyd, 1 rok studiow i od razu obleje na filozofii :) a psychologie chcialabym miec, a niestety nie mamy. szkoda. ja mam tylko egz z filozofii i z literaturoznawstwa, tylko te dwa

Gość beataaaa12345
z tego co mi wiadomo to filozofia jest na wszystkich kierunkach na pierwszym roku, nawet na polibudzie. psychologia tez na wielu, ale niestety nie na moim... wiem, ze nic nie wiem. wiem, ze nic nie umiem! :D

ale po co to? to sa glupoty jakies to jest tak ze to bylo kiedys na historii, polskim ale ja tego nie umiem na pamiec ale wiem ze to znam:P ale zeby sie tego uczyc na pamiec to chyba nie dam rady

Gość beataaaa12345
tych platonow, arystotelesow itp to ja kojarze, ale np taki kartezjusz, kant? totalna abstrakcja

Gość beataaaa12345
a mozesz mi strescic w kilku zdaniach o co mu chodzilo?? bo nijak nie moge tego pojąc :p

kobieto ja studia skonczylam ladnych pare lat temu i ryklam tych cholerników na pamiec :D Nie pamietam wyguglaj se jego ""prawdy"" i tyle zebys do kazej pare zdan powiedziala A propos.... filozopofow Wyklady mielismy z profesorem z innego miasta tytulow przed nazwiskiem co niemiara pila straszna Na egzamin ustny po 3 sztuki sie wchodzilo Dostalam pytana moj znajomy tez no i usilujemy nie wyjsc na durniw Przed nami byla panna ktora dostala idee filozoficzne i miala rozpoznackto byl ich autorem Bidna poci sie tam czerwona cala no i nazwiska nijak przypomniec sobie nie moze. :D Profesor zlitowal sie i pyta Lubia pani jajecznice -tak pada odpowiedz a na czym ja pani smazy pyta dociekliwie Psor Na patelni :D polewka na maxa Chodzilo o Bacona francisa :D Rechiot nas zi profesora na korytarzu bylo slychac ale jej zaliczyl ;D

Gość nie oblejesz
filozofować każdy potrafi i wszystkie teorie są słuszne :-D Pamięta, jak ja na studiach musiałam się uczyć Tatarkiewicza na pamięć i to od końca! I też się dało :-)

Gość iksikik
czy przerabaił ktoś ucieczkę od wolności?potrzebuję jakieś dobre opracowanie , ponieważ po przeczytaniu ksiazki nic z niej nie rozumiem ;/ jak i cała grupa ;/