Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peiwen dźentelmen

czy inteligentny,mądry lecz nieśmiały facet ma szansę...

Polecane posty

Gość peiwen dźentelmen

w dzisiejszym świecie odnaleźć miłość swojego życia? która zaakceptuje mnie takim jakim jestem. wykształcenie mam, ogładę też, lecz jestem nieśmiały w stosunku do kobiet wprawdzie miałem już kontakty seksualne z kobietami ale to było w liceum i po pijaku na imprezie... dziś jestem coraz bardziej przybity z powodu swojej sytuacji w uczuciach...

Gość mama Maluszka
Więcej odwagi:) Powodzenia:)

A powiedz nam tak z ciekawosci co w tobie jest inteligentnego ? Bo jak dla mnie im wiekszy balwan tym czesciej uzywa tego slowa.

Gość aj emyuar
uwielbiam niesmialych,mozna Was odkrywac cos fascynujacego.Mialam partnera niesmialego,do dzis mam sentyment bo rewelacyjny byl

Gość była żona niesmiałego
Sama nieśmiałość to jeszcze nie dramat, niestety za nią podąża szereg innych problemów. Miałam nieśmiałego męża - codzienne zmaganie się z jego kompleksami zabijało całą radość życia w tym związku - pasmo udręk, każda pierdo*a stawała się problemem nie do obejścia. W dodatku jego nieśmiałość powodowała, że nie umiał nic sam załatwić, wolał, żebym to ja się tym zajęła. A potem miał pretensje, że w końcu to ja zaczęłam nosić spodnie w tym związku. Błędy młodości. Teraz jestem z królem bezczeli, co tez miewa swoje wady, ale znacznie mniej dotkliwe. Podsumowując: Nieśmiały - tak; ciota z kompleksami - nie.