Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejebane.

Czy wasze matki też takie są ?

Polecane posty

Gość przejebane.

Moja ciagle szuka powodu do klotni. Dzisiaj np. mialam jej cos pokazac w internecie, powiedzialam, ze za 10 min. a ta sie rozdarla i zaczela demolowac mieszkanie. Podczas klotni skacze jak malpa, niszczy mieszkanie a potem udaje, ze slabnie, a jak nagle zadzwoni tel. to normalnie wstaje i rozmawia :o Mam przez nia straszny wstyd. Sasiedzi nas obgaduja i wymyslaja bajki, szczegolnie czepiaja sie mnie. Mowia, ze terroryzuje matke i robie imprezki jak jej nie ma. Problem w tym, ze ja tutaj nikogo nie zapraszam bo to mieszkanie wyglada jak melina :o

Gość przejebane.
raz mi nawet grozila ze sie otruje i nalykala sie tranu :o

Gość czy powinien???
to nie matka tylko DIABEL a sasiedzi to diably z nizszych kregow piekielnych, ja mam podobnie i wiem, że powinnam ich wszystkich rozstrzelac! zdziwiliby sie jakbym to naprawde zrobila moze wtedy gowna by sie przekonaly z nie sa bezkarne!!!

Gość oeuiwo945621scxzaq
moja matka jest okropna

Gość _____'
moja jest podobna i sasiedzi tez na nas gadaja. na szczescie mieszkam w duzym miescie i jest mi to obojetne.

Gość czy powinien???
do przejebane a jak jest u Was z oplatami za gaz, bo jesli placa wszyscy w rownej czesci to wiesz jak mozesz sie zemscic na nich wszystkich :D ja sie zastanawiam, serio... zawsze to jakas kara