Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

ZGWAŁCIŁ 13 MIESIECZNE NIEMOWLE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mama-mia84

http://www.papilot.pl/ludzie/6987/Zgwalcil-13miesieczne-niemowle.html Dopiero wczoraj trafilam na ten artykuł,choc opisuje wydarzenia z grudnia 2009 roku. Jak dla mnie to najwieksza zbrodnia o jakiej słyszałam. Zbrodniarz na miare Hitlera. Jak mozna byc taka bestią,żeby tak skrzywdzic małą,niewinną istotke. Jestem wsciekła i bezsilna i to jest najgorsze. Karą dla niego powinny byc publiczne tortury i szubienica!!!!

Gość mama-mia84
mam nadzieje ze Ta kruszynka nigdy sie nie dowie co ja spotkałao.

Gość i tak nikogo to nie obchodzi
przeciez od ludzi, dzieci wazaniejsze są "bezbronne pieski :(" :O

dlaczego nitk nie psize petycji w sprawie gwalconych i molestowanych dzieci? takich przypadkow jest tysiace. a was tylko te kundle smierdzace obchodza 🖐️

Gość mama-mia84
Ja sama jestem matka,niespelna 2 letniego dziecka i gdyby ktos zrobił mu krzywde to poruszyłabym niebo i ziemie aby spotkała go za to kara.

Gość ja gdyby stało się
coś moim dzieciom, zapierdoliłabym z najgorszym okrucieństwem takiego buca, wcale nie czekałabym na wyroki sroki tych nie sprawiedliwych i przekupionych sądów, już ja bym wymierzyła sprawiedliwość, może wtedy ludzie zaczęliby brać pewne rzeczy w swoje ręcę a takie sukinkoty bałyby się w przyszłości

Gość mama-mia84
ludzie to debile ,u mnie na osiedlu stare dziady wybudowały" koci azyl" i to koło placu zabaw,latem bedzie smrud jak nie wiem .

Gość mama-mia84
dokładnie zrobiłaby to samo co moja przedmwczyni

Gość i właśnie takich
należałoby kastrować , ale nie chemicznie, tylko fizycznie, żeby miał tylko do siusiania, pojeb pierdolony. I pod taką petycją podpiszę się obiema rękami. Kto jeszcze? A zwierzaki, też trzeba o nie dbać !

Gość ..xp..
no własnie gdzie sa ci wszyscy obroncy zwierzat przeciez to jest wazniejsze od jakiegos tam człowieka no pytam sie gdzie sa obroncy piesków kotów

Gość mama-mia84
teraz nikomu nie mozna ufac, i z kim tu dziecko zostawic zeby pojsc do pracy. wszedzie pełno zboczeńców.

Gość ja gdyby stało się
nie ograniczałabym się tylko do obcięcia takiej gnidzie tylko fiuta, tak bym zrobiła że umierałby długo, tak długo jak tylko się da, bo co to jest obciąć fiuta, myślicie że bez penisa się nie da życ a gówno umierałby najdłużej na świcie w najobrzydliwszych mękach, czyli powrót średniwiecznych tortur tak też trzeba dbać, ale ludziom odjebao i dbają tylko o koty i inne chuje muje strasznie przeklinam, ale się wkurzyłam okropnie

Gość o w morde i nozem
zajebalam tego drania!! osobiscie..krzywdzilabym go pala analnie do bolu nie do zniesienia..a na koniec rozwalilabym chujowi czaszke, a zawartosc rzucilabym psom z waszych schronisk do zjedzenia:-0 to bydle nie czlowiek:-(

Gość 4asignes4
co tam człowiek niewazny jest, wazniejsze sa biedne kotki i pieski

Gość zajebanyhujas
"Grozi mu za to od 2 do 12 lat więzienia" Coo?! Żeby go huja w tej pace przerżneli na śmierć.. W więzieniu podobno wiedzą jak zająć się takimi skurwielami... !! Nie znam się, więc pytam, czy to dziecko będzie miało w przyszłości jakieś ślady po tym co się stało? Czy uda się przed nim zataić tą okropną sytuację? :(

Gość mama-mia84
CZy jest na kafe ktos kto wie co sad postanowił w tej sprawie i jakie sa teraz losy tego dziecka?

Gość ja gdyby stało się
o w morde i nozem 🖐️ widze że się rozumiemy

Gość ludzie są gorsi od zwierząt
dlatego wolę ratować psy i koty one są krzywdzone przez ludzi. a ludzie powinni wyginąć, żeby zwierzęta żyły w spokoju na ziemi

Zupełnie nie rozumiem tego ataku na obrońców zwierząt. Widzę męczone zwierzę martwię się o nie, czytam o tym gwałcie jestem nie mniej przerażony jak potrafi być spaczony człowiek.

bozieeeeeeee co to dzieciatko musialo przezyc az lzy sie kreca w oczach sama jestem matka 16 miesiecznego dziecka to jakas masakra tych co to zrobili powiescic za jaja publicznie i wykastrowac a tej matce to mam nadzieje ze odebrali juz prawa rodzicielskie takiemu dziecku to juz na zawsze zostanie w psychice masakra jaka poprostu:(

Gość Roman Dmowski
Jak Korwin-Mikke mówi, że średniowieczne publiczne kary były dobre, to krzyk, że to ciemnogród i wszystko co najgorsze, ale taki jeden z drugim zwyrodnialec by się bał zrobić coś takiego w obliczu tortur.

Gość dezirers
chooja mu zrobicie możecie sobie tutaj na kafe krzyczeć ile się da i tak na darmo to

Gość mama-mia84
A matka dziewczynki nie lepszy kur***szon.Jak mozna urzadzac libacje alkocholowa majac pod opieka niemowle.Urznela sie w trupa i poszła spac.no jak mnie to wk**wia.

Gość Bert Power
taaa sprawca siedzi w pudle i ma internet i przez komputer z przerazeniem czyta te wasze wypociny

Gość o w morde i nozem
ja temu chujowi sama bym wymierzyla sprawiedliwosc!!!! i to po trzezwemu:-0 zwydrodnialec jebany..padalec ...

Gość Panikara jakich mało
dostał pewnie dwa lata, wyszedł po roku.... Takiego też bym zabiła, żywcem bym mu jaja urwała, i niech mnie sądzą - chociaż miałabym świadomość, ze dostał za swoje, bo na odpowiednią karę wymierzoną przez polskie prawo liczyć nie można A matka zresztą niewiele lepsza

ludzie są gorsi od zwierząt - zacznij od siebie najpierw :) myrevin - dlatego ze sprawą pieska zyla cala polska przez kilka tygodni , a o czyms takim zaraz sie zapomina :(

Gość o w morde i nozem
mama-mia84 A matka dziewczynki nie lepszy kur***szon.Jak mozna urzadzac libacje alkocholowa majac pod opieka niemowle.Urznela sie w trupa i poszła spac.no jak mnie to wk**wia. to nie matka..to suka nie obrazajac zwierzat:-0