Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedny Polak Katolik

Mercedes klasy E,BMW serii 5 Jaguar XF, Audi A6,Volvo S80, Saab 9-5, Lexus ES

Polecane posty

Gość Biedny Polak Katolik

który samoch wybrałibyście/ wybrałybyscie jako tzw. executive car( czyli segment E 0 gdybyscie oczywiscie godziwie zarabiali i mieli kase :) czekam na opinie :) zestawiłem najwiekszych konkurentó chyab na naszym rynku9 nie wstawiłem amerykanskich bryk typu cadillac czy chrysler bo to jednak inna bajka0 Ok wiec zaczynamy marzyciele .....:)

Napisz jeszcze jaka kwota bys dysponowal, bo BMW 5 jak i Audi A6 moze miec juz za 10tys pln, a wtej cenie, to raczej nie samochod - marzenie.

Gość arakman86
Ja bym wybrał Saaba , jakbym MUSIAŁ wybrać( bo takiego drogiego auta bym nie kupił) , ponieważ wygląda zwyczajnie .

Gość Biedny polakkkk
KSW- taa za 10 tysiecy to mzoesz miec co najwyzej 25 letniego gruchota :) ja móie o nowych samochodach :)

Gość Biedny polakkkk
arakman86- hmm, saab to ciekawa alternatywa, ciewy jestem czy ten nowy saab w rekach Spykera bedzie lepszy i saaby znów powróca do łask :)

Audi A6 model C4 ok 10tys, poczatek produkcji lata 94-97 BMW 5 model E39 Model '96 Sam mam A6 3.0 tdi autko boskie. W tym roku skonczy 6 lat. Mam go od 3 lat, a drugie starszy SUV od BMW, ale pojdzie pod mlotek, bo dom trza kupic, dziecko w drodze

Gość Biedny polakkkk
KSW- no dobra przesadziłęm ze 25 letenie ale sa to wozy 15-17 letnie, w dodatku pewnie zjezdzone i podejrzane, nikt 15 letniej bmw paitki nie sprzeda za 10 tysiecy , chyabz e jakas trefna po 4 wlascicielach. chciałbym zoabaczyc ksiazeczke serwisowa takiego wozu :O a tak poza tym to nie kupiłbym samochodu starszego niz 10 lat i nie obchodzi mnie to czy to fiat punto czy lexus

Nie kazdego stac na auto nowe. Dla jednych autem marzen moze byc nowa toyota Prius, a dla drugiego jakiekolwiek auto, nawet CC 700. Jezeli Ciebie stac na taki wydatek, by wydac jednorazowo od 150tys na nowy samochod, to gratuluje zaradnosci. Ja natomiast wychodze z zalozenia, ze zamiast kupowac nowe ale kompaktowe, to wole wziasc cos z wyzszej polki, ale kilkuletniego.

Gość w kazdym z nas jest wariat
ok, ale kilkuletni mercesdes klasy nawet C , po co mi e to dla mnie zbyt duzy wydatek . na małe 5 letnie kompaktowe auto uciulam ale na merca 5 letniego NIE, podobnie jak ponad połowa naszego społeczenstwa

Gość w kazdym z nas jest wariat
KSW- podzielam twoje zdanie, lepiej miec 8 letniego lexusa czy nawet jakas BMW trójke niz nową KIe Ceed ale ale zauwaz ze wiekszosc ludzi w polsce nawet nie stac na nowe renault megane czy jakiegos opla. Tazke twoja rada na nic sie nie zda o czym my mówimy w ogle :O🖐️

S80 tym bardziej , że w tej chwili jest możliwość nabycia tego modelu z wyższym pakietem wyposażenia, w cenie opcji niższej. Przedstawiciel Volvo na forum

...hej, ja jezdze bmw 5 , z 2003 r- ale marzy mi sie najnowsza piątka;), lub siódemka;)... . myślę, że jeżeli chcesz zwrócić na siebie uwage- wybierz jaguara- żadko spotykane auto na naszych ulicach... bmw, mercedes oraz audi-tego jest naprawde bardzo duzo... nie lubię audi- wydaje mi się, że mercedes ma klasę, bmw drapieżność-natomiast audi- to taki volkswagen lekko podrasowany:)))...

a co do wczesniejszych wypowiedzi-rowniez wolalabym starsze, uzywane auto klasy mercedes,bmw, lexus niz nową skode !!!... to samo dotyczy wnętrza, wole autko klasę niżej- np. przy bmw zamiast siódemki-piątka, ale za to w skórze, podłokietnikami, telewizorem, itd- a to dlatego, że dużo podróżuje, i ważny jest dla mnie konfort w trasie...

Audi A6, ale quattro;) allroad;) i chyba benzynowy;) Z tych proponowanych...

Gość FrankWilliams
ta oferta o której pisał kafeteriuss - gdzie za noramlną cenę można kupić werję z wyższym pakietem wydaje się bardzo ciekawa

Gość z sentymentu
Saab 9-5 :-)

Gość przede wszytskim to
z tych co wymieniles to zdecydowanie BMW. w Top Gear sie nim zachwycali wiec mi to wystarcza :P

Gość Clarkson nie zna sie na
samochodach:p

Kolejny punkt za S80. Volvo postanowiło wejść w nowy rok z dedykowaną ofertą dla przedsiębiorców. Od teraz przedstawiciele biznesu mają możliwość zakupu pojazdu specjalnego, bankowozu typu C. Koszt przeróbki samochodu Volvo na bankowóz wynosi 10 500 zł netto. Oferta dotyczy także modelu S80.

Gość zenek_D
Bardzo sprawnie i profesjonalnie działają sprzedawcy z Select Automotive - www.select-automotive.pl . Dostarczyli mi BMW zgodnie z zamówieniem, terminowo itd. A zapłaciłem dobre 30 k mniej niż w salonie ode mnie chcieli, mimo że auto już w salonie było po obniżce..to tylko pokazuje, jak bardzo zawyżone mają stawki.