Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakręcona_<3

Czy facet umówi się z niską i bardzo chudą dziewczyną?

Polecane posty

Gość Zakręcona_<3

Jak myślicie, czy taka dziewczyna (tj. niska i chuda) może się spodobać facetowi i ma szanse, żeby się z nią umówił? Panów też proszę o wypowiadanie się :-)

Gość gdzie kiedy kogo
tak w mojej miejscowosci jest taki, ktory umawia sie z kazda jak leci :)

Gość Faceci lubią niskie i szczupłe
A jak niska jesteś? I jak chuda?

Gość fachowiec69
1. nie przeszkadza, a zawsze mozesz kupic wyzsze buty 2. lepsza za chuda jak za gruba

Gość z wysoką żyrafą
tylko psychik:P

Chudosc jest okropna ale nie az tak bardzo, wzrost nie ma tu jednak nic do rzeczy, chyba ze masz 1.50 :) Z chuda jeszcze da sie umowic, natomiast pare centrymentrow za duzo to jest dopiero problem. Poza tym moze ci sie wydawac ze jestes chuda a naprawde jestes w sam raz :)

Gość Jabberwocky
No zależy jak bardzo chudą. Jak tylko sam stelaż, to ja w to bym nie wszedł ;)

Gość Zakręcona_<3
Ok 157cm i 44-45kg. Chciałabym przytyć chociaż kilka kilo ale za nic nie mogę :-(. A czy jedt tu jakiś pan któremu się takie dzoewczyny podobają? ;-)

Gość damiano525
liczy sie charakter:) jesli dziewczna jest sympatyczna to problemow z umawianiem nie bedzie

Gość kswgft
a cycki jakieś masz?

Gość Zakręcona_<3
"Liczy sie charakter" - troche dużo tego słysze, tylko jak chłopak ma mnie poznać z charakteru, skoro mu sie nie bd podobała z wyglądu i do mnie zagada... P.S. Sorry za literówki ale pisze z telefonu

Gość Zakręcona_<3
Jeśli za cycki uznawać rozmiar A...

Gość damiano525
plusem jest tez to ze przy drobnej dziewczynie kazdy facet bedzie czul sie mesko

Gość fachowiec69
zakrecona.....waga super a wzrost moze byc !!!

lepiej już być filigranowym czyli niskim i chudym jak japonki niż być wielkim i grubym jak niemki czy spasione amerykanki

Gość Zakręcona_<3
fachowiec69 dzieki, miło to słyszeć :-)

Gość wewewewe
"Z chuda jeszcze da sie umowic, natomiast pare centrymentrow za duzo to jest dopiero problem" Ale żałosny tekst. Parę cm to ile? 5? To byłby Twój największy problem życiowy?

zgadzam sie. za wysokie dziewczyny nie maja powodzenia. chyba ze u jeszcze wiekszych koszykarzy czy cos takiego.

Gość 33333333ee
Osobiście wolałby dziewczynę z lekką nadwagą niż chudą z wystającymi żebrami i bez pupy. Ale na pewno na kogoś w końcu trafisz.

Gość Jabberwocky
Waga jak u dobrej gęsi wyścigowej :D Żartuje ;) Niema tragedii, znaczy w normie.

No dokladnie niska i chuda zawsze znajdzie amatorów jeśli ma ładną buzie oczywiście piersi itd. Natomiast wysoka i gruba to ogólnie za atrakcyjną nie jest uważana.. ja tam może chuda nie jestem bo jestem szczupła ,ale wysoka też nie jestem bo mam 163 i zawsze miałam branie ;)

Gość kdfugjdf
ja wolę jak laska ma miękką pupcie i widoczny cyc ale nie martw się, może ci urosną z czasem i bedzie git.

a za chuda autorko nie jesteś. Jak na Twój wzrost to wazysz ok. co innego jakbys była wysoka i tyle ważyła

wewe nie wyolbrzymiaj mojej wypowiedzi, pare centymentrow to dokladniej tyle na ile wyglada sie juz troche za grubo, a to psuje odbior jesli chodzi o wyglad dzisiaj na przyklad szedlem za laska ktora miala pare centymetrow za duzo i juz miala za szeroka dupe i za grube nogi

Gość nie serio
"ja jestem niska i chuda i mialam zawsze branie" A ja jestem dość wysoka i pulchniejsza i też zawsze miałam branie. Mi się wydaje że nie zależy to od chudości/grubości, bardziej od charakteru, kobiecości, a przede wszystkim od buzi (i włosów). autorka pisze że nie ma powodzenia, moim zdaniem albo jest brzydka albo zakompleksiona, ubiera się i zachowuje niekobieco. Ja nigdy nie odczułam ze strony mężczyzn tego co ktoś pisał wyżej że "kilka cm za dużo to wielki problem" - to musiał pisać jakiś teoretyk (prawiczek?), albo obsesyjnie szukający jednego typu urody.