Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE CHCE STRACIC PRACY

SZEF CHYBA COS INSYNUJE RATUNKU JAK WYBRNAC Z TEGO

Polecane posty

NIE TRACAC PRACY?PRACUJE JAKO SEKRETARKA MAM MLODEGO ZONATEGO SZEFA DZISIAJ UBRALAM SOBIE OBCISLA BIALA KOSZULE I GDY BYLAM W JEGO GABINECIE STALAM NA PRZECIWKO NIEGO I NAGLE GUZIK MI ODSKOCZYL A JESTEM PIERSIASTA ON WSTAL I DOTKNAL MOJEJ PIERSI I POZNIEJ UDAL ZE CHCIAL ZOBACZYC CZY NIE DA SIE NAPRAWIC BLUZKI...JA UCIEKLAM ZLAPAL MNIE I POWIEDZIAL ZEBYM SIE DOBRZE ZASTANOWILA CO MOGE DLA NIEGO ZROBIC I CZY LUBIE SWOJA PRACE! CO JA MAM TERAZ ROBIC MAM NA UTRZYMANIU DZIECKO I MAZ JEST NA BEZROBOCIU!NIE MOGE SIE POSTAWIC NIE CHCE JUTRO SIE NAWET BUDZIC

Gość Niezależna..
A co myślałaś? że dostałaś pracę za krzyk? :P

Gość taka jedna znikąd
oskarż go, to się kwalifikuje pod paragraf

Gość Niezależna..
Heh.. to nie takie łatwe.. Świadków nie ma przecież, ani nagrań.. A on może powiedzieć, że chciał ją zwolnić, bo kradnie i ona w ten sposób się mści ..

Gość taka jedna znikąd
to niech sprowokuje coś i to nagra,kobietą jest,moze ruszyc dupą

boje sie chcialabym sie tym z kims podzielic ale nie moge...gdybym przyznala sie mezowi od razu by do niego pojechal i skonczylby w wiezeniu moj szef jest falszywy jak nikt napewno wyszloby tak ze nie znalazlabym pracy juz nigdzie tak by mnie urzadzil a o taka posade nie jest latwo wiec wole sie jej trzymac...

Gość TYTUS A O CO
szef to swinia jak mu nie dasz tak cie zwolni,wez podszytego swiadka jezeli jeszcze raz to zrobi.a po drugie po co ubierasz sie ta obcisle

Gość Niezależna..
Nawet jeśli wygra w sądzie, to co dalej? Stanie się słynna, jako ta co "przechytrzyła" szefa. Ostatecznie kiepski PR.

Gość ??? what
tak już jej kurwa nie można bluzki obcisłej założyć? co ma worze latać. szef jest zjebany , ptaka w ryzach nie umie utrzymać.prostak wykastrować chuja

Gość taka jedna znikąd
no tak,to niech da mu dupy i siedzi cicho.tylk że jak mu sie znudzi toi tak ja zwolni i zatrudni nową ktora tak samo potraktuje

Gość Niezależna..
No właśnie, może spróbuj zakładać ubrania we własnym rozmiarze, a nie za małe. Jak to wygląda, gdy sekretarka w za ciasnej bluzce strzela guzikami? :O A jakby tak kontrahent dostał w oko? Albo cyc wytoczył się na widok publiczny? :O

Gość oooooooooooooonnnnaaa
daj mu to dostaniesz podwyzke

przepraszam ze tak was zbulwersowala ta bluzka, od 8 miesiecy nei kupilam sobie nic nowego ciuchy daje mi mlodsza siostra skromniejsza w biuscie nosze to co mam a nie to co bym chciala

Gość Niezależna..
Już nie żartuj, że nosisz ciuchy po gimnazjalistce. Nie stać cię na parę ciuchów? Przecież to forma inwestycji. Musisz być reprezentacyjna. A nie masz siostry w przeszkolu ? :O aby po niej nosić... Brzmi to niewiarygodnie.. Nie przesadzaj, że nie stać cię na bluzkę w swoim rozmiarze.

Gość Niezależna..
Jak na sekretarkę to strasznie wolno piszesz... Ja aktualnie pisze na 4 topikach, a i tak długo czekam, aż coś napiszesz.. Nie wierzę, że jesteś sekretarką..

nie siedze tutaj mam zajecie z dzieckiem 2 letnim i musze kryc sie przed mezem, czekasz na odwet w zwiazku z twoja prowokujaca wypowiedzia? mam siotre 24 letnia ja mam 26 nie wazne zreszta zobaczymy jak sie sprawy potocza ja dla swojej rodziny zrobie wszystko zeby ja chronic

Gość Niezależna..
Zacznij chronić swoje cycki przed widokiem publicznym, od czego powinnaś zacząć. :O Strzelasz mu cyckami w twarz, a potem jesteś zaskoczona? Możliwe, że dlatego cię wybrał. A jakby siostra Ci nie dawała ciuchów, to przychodziłabyś w samej bieliźnie?

Gość Niezależna..
Nie wiesz jak należy ubierać się do biura? :O Z pewnością nie donasza się lumpów za małych po rodzinie.. :O Za profesjonalne podejście do pracy z pewnością cię nie zatrudnił.. :O

to byla prowokacja dziwki przenikliwoscia to wy nie grzeszycie..puste lafiryndy z celluitem na dupie łeh

Gość Niezależna..
Wiadomo, tylko co to zmienia? Jaka różnica, czy nudzisz się, czy piszesz z życia? Dla czytających bez większego znaczenia (ważne, że nasz bawisz), tylko następnym razem odrobinę inteligencji użyj.... aby jednak bardziej wiarygodne to było..

Gość I co Pelikanersi???
łykata ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj ' ' ' ' ' ojoj jakie to ciekawe! ojojoj '