Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgggggggggg

Co zrobić ? zrócić jej uwagę ,a ,,te" ogłosy?

Polecane posty

Gość abcdefgggggggggg

Mieszkam na stancji z koleżanką . Przychodzi do niej często chłopak. Dośc to krępujące dla mnie ,że jak to robią to ona jęczy na całe mieszkanie. wszystko słychać z jej pokoju. Albo jak są w łazience w środku dnia.. jak przyjeżdza mój facet to staramy się być cicho. a ona kompletnie sie nawet nie stara być cicho. Czasem słychać nawet teksty w stylu ,, obiagnij go.. o tak " itd wcale nie żartuje slyszałam ost taki tekst ;) jakby było to bardzo rzadko to bym to zaakceptowała ,ale za kazdym razem jak on przyjedzie to to słysze :O

Gość abecadło putina
zazdroscisz jej?? moze ma taki odlot, ze jak dochodzi to sie nie kontroluje, co jest całkowicie zrozumiałe a ty jak udajesz orgazmy to nie miej pretensji

Gość i tak spokojnie o tym piszesz
abecadlo...a po co od razu taki tekst "zazdroscisz jej"? wieszx co to naporawde krepujace slyszec glosne jeki w ciagu dnia jak ktos sie pobok bzyka...trzeba meic jakas kulture itp...orgazm to co innego, ale on nie trwa godzine wiec jeki nie musza caly czas byc takie glosne...ja nie rozumiem takiego braku wychowania. Ja bym normnalnie wrocila uwage zeby zachowywali sie ciszej podczas sexu...a niehc do autorki jaas koleznaka rpzyjdzie albo kots to co? beda sobie spokojnie dyskutowac podczas dobiegajacych zza sciany glosnych orgiii? czego tu zazdroscic ?....zerow wychowania i kultury!