Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demwkldewdewdwe

jakbyście miały zmienić sobie imie to na jakie byście zmieniły?

Polecane posty

Gość demwkldewdewdwe

jw

Gość jestem przykładem :P
gizelda :)

Gość fdsfsdsfdsfsdfvxcdxz
Genowefa

Gość Weronika lub Michelle
z polskich na Weronikę a z zagranicznych na Michelle(jak M.Pfeiffer---moja ulubiona aktorka) :) a teraz jestem szarą, pospolitą Anią jakich tysiące(najczęściej nadawane imię w PL) :(:(

Gość bejbi in blu
z magdaleny na tatiane wzglednie na izabele

Gość mm poradze ci
ja na jaśmine albo laure

Gość mi się moje podoba
i nie chciałabym zmienić,a mam na imię Martyna. Gdybym jednak musiała to na Julię albo Milenę.

mi się moje podoba --> Imię mojej córki ;) Mam nadzieje że ona też nie będzie narzekać ;) Ja chciałam mieć Dominika ale teraz już mi to zwisa.. mam Kasia ale nie cierpię jedynie jak ktoś mówi Kaśka

Gość mi się moje podoba
No ja nigdy nie narzekałam:) Choć wkurzało mnie kiedy mówili do mnie Marta bo jetem i zawsze byłam dumna ze swojego imienia:o Niestety do dzisiaj często spotykam się z ludźmi którzy uważają,że to jedno i to samo imię:o

Gość roma kraków 20
a, ja bym chciała mieć na imie Nadia a, mam Roma i niecierpie jak ktoś mówi Romka :O

Podoba mi się imię Astryda, ale moje mi nie przeszkadza i uważam, że jest bardzo ładne.

Gość bebe....
mi sie moje podoba, zreszta imiona nie sa wazne, jesyne co jest wazne, to to zeby nie miec jakiegos dziwnego imienia

Gość Ja ma na imię Ewa
i nie chciałabym zmienić na żadne inne, podoba mi się.

Gość paschalina
Podoba mi się imię Ifigenia, oznacza silną osobę. Ale nie jestem pewna, czy chciałabym się tak nazywać... ;) a swojego imienia nie znoszę... :O

Gość mi się moje podoba
Do mnie mówili Marta,Marysia,Marcysia,Mariola,Marzena... Wszytko na M tylko nie Martyna:)

Gość kapary
mi też moje odpowiada- Justyna, jednak jak bym już miała wybierać jakieś imię to było by to Sara :)znam osobę, która twierdzi, że Sylwia to to samo co Danka...:O

Gość kapary
bo ma ciotkę Danutę, na którą wszyscy wołają Sylwia, ale nie wiem dlaczego, może to jej drugie imię albo jej się nie podoba i kazała do siebie mówić Sylwia...??? licho wie...ale koleś do dziś jest przekonany, że Danka to jest to samo co Sylwia i nie da sobie wybić tego...:O

Ja mogłabym nazywać się nietypowo może Nadzieja, Artemizja lub Liwia (tak nawet miałam mieć na imię) A może jakaś arabskie, moja mama takie ma, byśmy pasowały do siebie :) Samira albo Naila :D Nadine też ciekawe, tak samo jak Nadia, ale polska Nadzieja nie jest zła Przyzwyczaiłam się do mojego imienia, ale nigdy mi się specjalnie nie podobało, jest pospolite i ma smętne znaczenie Ale nie zmieniam :D

Gość kapary
mi sie też podoba imię Jasmine, ale chyba bym nie chciała w Polsce się tak nazywać :)

Znam Terese na którą mowią Renia, ale to wcale nie znaczy, ze Teresa=Renata Na moją mamę cześć osób mówi tak jak ma na drugie, i myślą, ze jej imie prawdziwe to przezwisko :)

Teresa-Terenia-Renia takie skojarzenia słyszałam , ale pozostałe tu wymienione to hehh Martyna-Marta?-Marzena? Na mnie za dzieciaka mówili Pelagia, a gdzie Kasia-Pelagia to też nie wiem :D

A ja nie cierpię jak kobiety robią z siebie infantylne debilki. Gdy powiesz do którejś Anka, Kaśka czy jakoś inaczej od razu się obrażają. Dla mnie to chore. A śmieszne jest to, że chcą byc traktowane jak dorosle kobiety, a zachowują się jak małe dziewczynki.