Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jotarretes

Twarz, a nie wzrost, to dla dziewczyn sprawa nr1

Polecane posty

Gość Jotarretes

Prawda jest taka że kobiety leca na połaczenie twarzy i wzrostu. Tzn super-seksowna twarz i właściwy wzrost 184-190 plus postura. Jeżeli facet ma 190 i jest brzydki to sorry, każda poleci na faceta-lalkę 184cm o męskiej posturze. Widzę na dyskotekach ze dziewczyny maja miętę do ładnych chłopaków, a swoich "wielkich" obrońców, starają się dyskretnie pozbyć. Twarz.

Gość hoohoo
każdy ma inna skale co jest dla niego ważniejsze;) ale jak sam zauwazyleś wazne jest połączenie twarz + wzrost z tego można wnioskować że zarówno niski z ładną twarzą ani wysoki z brzydką nie jest marzeniem kobiety

Gość jafncvakjln
Mój kolo miał dosłownie 193cm. Multum znajomych kase, był bardzo popularny w towarzystwie. Jego piekna dziewczyna 176cm, na jednej dyskotece zakochała się w kolesiu 183cm. Ale tak atrakcyjnym z twarzy ze ochroniarze nie cchieli wjazdu od niego przyjmowac a barmani nie dopominali sie o zapłatę. dziewczyna mojego kola niemalże z miejsca wystartowała do tego nizszego, z językiem na ustach zapominajac o całym świecie i o swoim obecnym facecie. Zostali parą, z tydzień później tamten ją skonsumował. Potem rzucił a teraz ona ciagle za nim lata.

Gość 152
Pieprzycie :) Jest taka różnorodność wśród ludzi tak różnego są wzrostu, że nie ma co uogólniac. Filigranowa kobieta np. nie zwróci uwagi na 190 cm olbrzyma, lecz takiego w okolicy 165-170. Bez sensu są takie uogółniania :) Ale faktycznie wszystko musi ze sobą współgrać, sam wzrost np. jeszcze nie gwarntuje powodzenia :) Tyle tylko, że ten "właściwy" wzrost i ta interesująca twrz, dla każdej będzie INNA.

Gość hehehehw
Pogięło Was, że piszecie o 180 jak o niskich? Przecież 180 cm to dużo :D:D:D , a 190 to już gigantyzm :D:D:D:D

Tyle tylko, że ten "właściwy" wzrost i ta interesująca twrz, dla każdej będzie INNA." sa twarze które dla wiekszosci sa interesujace

Gość Tak....,.,.,.
TAK, twarz jest ważniejsza od wzrostu. Lepszy niższy facet, ale z interesującą, miłą twrzą, niż olbrzym z gębą...

jafncvakjln bo oni mają kase gdyby byli przeciętniakami to by na nich inaczej patrzyły :)

Gość formalnie...
przecietny wzrost męski w Polsce wynosi statystycznie ok 178cm, wiec taki ok 180 to raczej średni, gigantyzm medycznie dla faceta to powyżej 2m swoja drogą zawsze zastanawiało mnie przesadne zainteresowanie sprawa męskiego wzrostu na kafeterii:o czyżby az tak wiele osób miało kompleksy tego rodzaju?

Gość jafncvakjln
weźcie sobie linijke i zmierzcie róznicę 6cm. Pomiędzy 184, a 190cm. Jak facet się garbi bo ma słabe mięsnie kregosłupa to z tych 190 robi mu sie 181cm. Wygrywa twarz, no i w sumie spojrzenie, oczy, głos, inteligencja wychodząca w rozmowie, uśmiech.

**cream** jafncvakjln bo oni mają kase gdyby byli przeciętniakami to by na nich inaczej patrzyły" kiedyś nie mieli kasy a jakoś wypłyneli do filmu zatrudnia się nie tych aktorów którzy potencjalnie poniosą porażkę, a raczej tych którzy odniosą pewny sukces czyli już w punkcie startu było coś, nawet jak jeszcze nie mieli kasy

to nie tak bo ty tez bys mógł odniesc sukces ale twoi rodzice i moi pewnie tez bo nie zapisali nas jak bylismy młodzi gdziekolwiek czy do klubu sportowego czy wysyłali na kastingi

Gość Ja wtrącę
dla kobiet ważna jest inteligencja, i stylistyka wypowiedzi. Ten kolo Egoist, żadna go nie widziała a każda chciałaby się z nim umówić. Facet wysoki nie jest jak pisał, ma 186, a wszystkie mają mięte.

**cream** to nie tak bo ty tez bys mógł odniesc sukces ale twoi rodzice i moi pewnie tez bo nie zapisali nas jak bylismy młodzi gdziekolwiek czy do klubu sportowego czy wysyłali na kastingi" nie wiem jak ty ale ja się urodzilem jeszcze w PRL-u wtedy to dobrze było jak bylo jakies mięso i papier toaletowy, a nie castingi

Gość Ja mam 190a moj
a laska najpierw zdradzila mnie a potem odeszła do kolesia 185cm faktycznie ladna twarz miał tamten

Mystery_..ja podobnie więc widzisz jaka jest różnica pomiędzi nimi a nami pozatym ci co niby brali udział w sondzie to są amerykusy więc to co innego

Gość ani wzrost ani twarz
nie są miernikiem tego co w głowie i sercu!

Gość al my mówimy o miernictwie
jakości seksualnej