Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany facett

wlasnie na gg dziewczyna wklejla mi zdjecia bluzy ktora

Polecane posty

Gość zalamany facett
htt

Gość zalamany facett
jhnj

Gość zalamany facett
nm

Gość ja lecialamaa
mam identyczna, rozowa - o ile sie nie myle Japan Style ;) z tym, ze ja mam 18 lat :P

Gość kkobieta na forummm
fajna bluza gdzie taką kupic???mam 24latka ale bluza super

Gość hehehe fajna
też mi się podoba:) i nie jestem ani nastolatką ani plastikiem ta laska na zdjęciu wygląda w niej świetnie.

Gość zalamany facett
jak wasz facet jest edofiem to kupujcie tylko sie nie dziwcie jak bedzie was zdradzal z normalna kobietą:O

Gość hehehe fajna
to co zdradzisz ją bo sobie taką bluzę kupiła? na podstawie tego twierdzisz, że nie jest normalna? może napisz jaka ogólnie jest, czy faktycznie jest dziecinna, głupiutka itd. bo to jest różnica czy cały czas otacza się różem i misiami czy to jest jeden taki zakup. bo jeżeli stwierdziłeś tylko na podstawie tej bluzy że jest głupia to sam jesteś nienormalny

Gość zalamany facett
ma rozowego opla aille i wjezdza w jednokierunkowe na awaryjnych idzie do cukierni po paczka a policji tumaczy ze musiala bo nagle spadl jej cukier we krwi

zalamany facett, rozbawiłeś mnie :D Zdrada z powodu bluzy :D Hahaha, nie wiem, które z was bardziej dziecinne, ale obstawiam, że ty :D

Gość no to tamto
Ci nie przeszkadzało do tej pory a bluza tak?

Gość zalamany facett
facet chce miec u bogu kobiete a to stroj dziecka...niech jeszcze smoczek sobie wlozy:O

Gość zalamany facett
przeszkadzalo mi ale to juz mnie dobilo zupelnie bo idealnie ta bluza jej mentalnosc odzwierciedla..W podobnej bluzie tlumaczyla panu policnatowi dlaczego na waryjnych chodzi do cukierni po paczki i ciast...z tymswoim glupim usmiechem

Gość olisiaka
współczuje.... może nikt jej nie powiedział, że do jej wieku nie pasuje już taki styl?

Gość sdsdsdsf
a niby dlaczego nie pasuje..do samochodu...do kolezanki na wakacje...Co w tym niestosownego?:O

Gość Kachahahahaaaaa
Lubię takie ubrania :) Jak ma się ubierać 25 latka, w obcasy, rajstopy, spódnię do kolan i marynarkę? Dajcie spokój. Ktoś, kto się ubiera BO TAK KAŻE WIEK/MODA to cienias ;p BTW mam 28 lat i się ubieram jeszcze dziecinniej. Mój facet szaleje jak nakładam trampki czy podkolanówki ;]

Gość olisiaka
nie mam nic przeciwko sportowym strojom, bo nie każdy się czuje w eleganckiej garderobie, ale bluza z misiem?

Gość dobre to jest
czyli chodzi o całokształt, nie o bluzę. ona jest po prostu infantylna. ale niepotrzebnie czepiłes się tej bluzy bo ja mam 25 lat, nie przepadam za różem i słodkościami ale jeden taki ciuch mogłabym mieć w szafie. skoro nie odpowiada Ci jako kobieta to czemu z nią jesteś?