Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meliisssa

Co myslicie o eks która pol roku po rozstaniu nikogo nie ma i z nikim nie uprawi

Polecane posty

Gość meliisssa

?

Gość andrrrr
nienormalna , do psychiatryka z nią !!! a tak poważnie, to jesteście popierdolone :O

Gość co myslimy????>
a co mamy myslec? po prostu nie spotkala nikogo dotychczas i tyle. Ludzie czasem nie uprawiaja seksu latami, bo nie interesuja ich uklady na jedna noc, albo aktualnie maja co innego na glowie. Ja do tych osob naleze, i nie uprawiam seksu jesli nie jestem z nikim w zwiazku normalnym. Zreszta moi znajomi maja podobnie i nikt sie temu nie dziwi.

Gość mellisssa
To ja jestem ta eks i mójemu byłemu o tym powiedziałam i nie wiem co on o tym myśli. Czy to coś pozytywnego czy,ze właśnie jestem nienormalna

Gość andrrrr
nienormalna bo się nie bzykasz ? ile ty masz lat głupia dziewuszko ? :O

Gość co myslimy????>
jakbym byla twoim bylym, to bym pomyslala, ze chcesz mi dac do zrozumienia ze zadni inni faceci cie nie interesuja i ze chcesz do mnie wrocic......proste.

Gość IMO13246
Temat jak najbardziej na czasie. Nie tylko wprowadza ciekawe zagadnienia dotyczące stanu wolnego, lub bycia "singlem" jak modnie się to w obecnych czasach nazywa. Po dogłębnym zapoznaniu się z nietuzinkową sytuacją autorki, moje oczy otworzyły się na "włascią" drogę bytu człowieka współczesnego. Nabrałem wiatru prawdy i mądrości w żagle mojej świadomości, co pchnęło mnie aby autorce głośnym i pewnym siebie tonem rzec: FASCYNUJĄCA HISTORIA!

Gość melllllisssa
24 nie wiem czy dobrze, ze mu o tym powiedziałam kiedy pytał

Gość ffeeewerwer
uprawia sie pole idioto sex sie robi !!!

Gość anakondzia234567890
a czemu powiedzialas to swojemu ex?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość każdy chciałby mieć kogoś
coraz więcej jest osób aseksualnych i nawet oficjalnie się zrzeszają gdzieś w necie .......podobno tworzą związki w których nie uprawia się seksu .........ludzie mają rożne potrzeby czasem te potrzeby się zmieniają różnie bywa ja mam coraz mniejszą ochotę na seks może z wiekiem tak jest