Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimmel lycra

Jak się pozbyć takiego jakby wgniecenia na biodrach?

Polecane posty

Gość rimmel lycra

Nie wiem co to mam, chyba od za ciasnych majtek, ale noo nie wiem w sumie;/ jakos nie uważam że noszę za ciasne, owszem kiedyś nosiłam... kurde, nie wiem jak sie tego pozbyc....

Gość ardanka
chyba wiem o co Ci chodzi :) to taka budowa i nic nie poradzisz. To na pewno nie od majtek :D :D :D cos podobnego jak tutaj? http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.operacje-plastyczne.pl/iq/sl/Biodra_uda_przed.jpg&imgrefurl=http://www.operacje-plastyczne.pl/arty/smartlipo-swiatowy-hit-w-modelowaniu-sylwetki-takze-dla-polskich-pacjentek&usg=__wfV4mRQOysjMw-oS8Rz5QaJSHO0=&h=400&w=298&sz=11&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=trEK1DvidaDzJM:&tbnh=145&tbnw=110&ei=JR1ETau_J8TrObm4zMkB&prev=/images%3Fq%3Dbiodra%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D598%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=754&vpy=214&dur=3440&hovh=260&hovw=194&tx=98&ty=139&oei=JR1ETau_J8TrObm4zMkB&esq=1&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:11,s:0

Gość Natsuki san
To już taka budowa. Też tak mam. Po prostu mamy sportowy tyłek, a nie taki gruby jak Kim Kardashian i tak nam się to wszystko wygięło...

Gość mam fajna kurteczke lackowa
masz rozbudowane miesnie..plywasz?

Gość blue jeans
ja mam akurat odstający tylek nie wielkosci kim ale w stsounku do mojego calego ciała jest spory :p i tez mam takie wgiecie wiec po prostu tak jest i juz

Gość rimmel lycra
no wlasnie nie plywam, nie uprawiam zadnych sportow, absolutnie zadnych;p jestem raczej antysportowa;p ale to wyglada paskudnie, bo mimo ze waze 56kg, przy wzrosie 160, to mam boczki, w spodniach w ogole nie chodze bo mi sie wylewa. ;/

Gość rimmel lycra
tak, tak jak na zdjeciu. ale nawet bardziej.

Gość ardanka
jeśli bardzo Ci to przeszkadza to w sumie może warto wybrać się na siłownię i poprosic trenera o jakieś ćwiczenia na tę partię ciała? Nie mam pojęcia, ale może da się to jakoś wyćwiczyć ;)

Gość rimmel lycra
halo halo, pomożcie cos?;p macie jakieś pomysły?:)

Gość rimmel lycra
Up, up:)) jesteście? wierzę w Was?:) Może jakieś opinie? Czy faktycznie wygląda to tak strasznie?

Gość rimmel lycra
up up ....:( nikt nie skomentuje....?