Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym mu pomóc

Czy da się z nim coś zrobic? Chcę mu pomóc ale nie potrafię

Polecane posty

Gość chciałabym mu pomóc

Chodzi o mojego faceta. Pracuje sobie, dobrze mu idzie, stara się. Jednak ciągle dostaje po głowie. Jest takim szczerym dobrym człowiekiem a inni to wykorzystują. Chętnie innemu pomoże, coś podpowie a jak przychodzi co do czego to obrywa od tych samych którym pomógł. Mówię mu i tłumacze że to praca i niech nie przesadza i walczy tylko o siebie a innymi się nie przejmuje a on mówi że tak, tak i dalej to samo. Za każdym razem przychodzi zdenerwowany i obiecuje sobie że nie bedzie już taki dobry a w efekcie postępuje dalej tak samo. Nie potrafi zrozumieć że w obecnych czasach mamy do czynienia z wyścigiem szczurów i nikt jemu nigdy za nic nie bedzie wdzięczny a tym bardziej nie pomoże. Szkoda mi Go bo chłopak ma wiedzę ale wykorzystują to inni a nie on sam. Nie potrafi zabłyszczeć w oczach szefa bo jest zbyt skromny. Czy da się jeszcze coś z tym zrobić?

powinien mieć mądra kobiete, która będzie wiedziała jak mu pomóc, niestety nie ma jej ja ci nie pomoge bo też za głupia jestem :(

Gość chciałabym mu pomóc
no świetnie - mieć mądrą kobietę. To mi dołożyłaś. Staram się pomóc. Radzę i podaję przykłady ale on swoje.