Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmyslowa Scarlett

Zostalam zaproszona na randke do...Sfinksa. Odmowilam

Polecane posty

Nie rozumiem tego. Kiedys nikomu by nie przyszlo aby zabrac druga osobe do Mc Donalda albo KFC. Nie mamy juz 14 lat! Wkurza mnie to ze ludzie traktuja innych jak smiecie

Gość rimmel lycra
a co jest złego w sfinksie? bo nie rozumiem. rozumiem, co jest nie tak w mcdonaldzie albo kfc, ale w sfinksie?

Gość amalettaa
mimo wszystko widzę sporą różnicę międzzy sfinksem a kfc czy mc donaldem

Gość Dlaczego? Sfinks to niby
"restauracja". Moze lubemu akurat smakuje jedzenie z takowej. Mozesz jej nie lubic, ale obrazac sie o sam fakt zaproszenia? Chyba Ty jednak masz 14lat

Gość buzi buzi od Juzi
no ale gdzie chcialas byc zaproszona, skoro Sfinks to restauracja a KFC zwykly fastfood

Gość Zmysłowa Scarlett nie chce do
Sfinksa, bo tam trzeba dawać napiwki :)

Gość ala poala
a ja bym chętnie poszła lubię dania w sfinksie

Gość Dlaczego? Sfinks to niby
W moim miescie jest Sfinks i sami okreslaja sie jako restauracja. To po pierwsze. Ze srednio elegancka to fakt. Ale wypada sie rowniez umawiac na randki w zwyklych knajpkach i w ogole miejscach ktore lubimy

Gość chciałabym mu pomóc
a ja bym chętnie poszła....nawet do pizza hut. Kurcze ale problem

Gość amalettaa
wyjaśnij mi proszę dlaczego sfinks nie jest restauracją w/g ciebie? W barach typu kfc sama kupujesz, ale w sfinksie masz kelnerów, kartę dań itp. Oczywiście, że to restauracja jest, tyle że sieciowa

Gość ala poala
pewnie to restauracja sieciowa ludzie myślą że jak jest sieciówka to jest mc donaldem restauracja to nie tylko lokal prowadzony przez prywatnego właściciela bo autorka myśli że restauracja musi być prywatna

Gość buzi buzi od Juzi
Ale napiwki daje sie wszedzie tam gdziesa kelnerzy. To że Sfinks to sieciówka ni czyni z niej jeszcze jadlodajni fastfoodowej. Dla ciebie reastauracja to zapewne knajpa prywaciarza gdzie podaja mielonego z mizerią. Moja droga wiekszośc restauracji dzis to franczyza więc co jak co to sieciówki i wszystko jest na tym samym poziomie w kazdej z nich. Skad twoj adorator mial wiedziec ze chcesz byc zabrana do restauracji w hotelu Martiot, nie domyslil sie rowniez jakiego mial farta ze mu odmówiłaś :D

Definicja : Zakłady gastronomiczne dostępne dla ogółu konsumentów, z pełną obsługą kelnerską, oferujące szeroki i zróżnicowany asortyment potraw i napojów, podawany konsumentom według karty jadłospisowej. Dodatkowe wyjaśnienia metodologiczne: Zakłady te zaspokajają podstawowe i ekskluzywne potrzeby konsumenta, zapewniając mu przy tym wypoczynek i rozrywkę. Źródło definicji: System informatyczny DEFINICJE. Zbiór wybranych definicji pojęć społeczno-ekonomicznych z zakresu rynku wewnętrznego Miejsce publikacji: GUS Warszawa Sfinks nie jest wiec zgodnie z powyzsza definicja restauracja. Glownie chodzi mi o to Zakłady te zaspokajają podstawowe i ekskluzywne potrzeby konsumenta, zapewniając mu przy tym wypoczynek i rozrywkę.

Gość buzi buzi od Juzi
ta definicja potwierdza ze Sfinks jest restauracją

Gość buzi buzi od Juzi
a co ty bys tam chciala kurwa htel do masażu i konia na biegunach???

Gość amalettaa
a przepraszam - jaką rozrywkę masz zapewnioną u fukiera? I jaki wypoczynek oprócz żarła podanego pod nos?

Gość ala poala
no to idź do prywaciarza ,który poda ci odmrożone mięso z mikrofali z listkami sałaty i weźmie za to kupe kasy jak ci zależy, będziesz mieć satysfakcję ja bym wolała zjeść w sfinksie,mają smaczne dania, dla wegetarian, z mięsem , fajne sałatki , świeże nie dziwie sie że ludzie tam chodzą całymi rodzinami a nie do prywaciarza który nie wiadomo co podaje a często jest to ryzykiem

Gość buzi buzi od Juzi
no tak popierdolonej laski to ja dawno nie widzialam, trzymajcie mnie !!! paniusia do muzeum moze niech pojdzie ze swoim gachem tylko niech sprawdzi wczesniej w slowniku czy owe muzeum klasyfikuje sie do okreslenia Muzeum bo moze to jakas podróbka

Gość ala poala
niech ci jeszcze zapali świeczkę na stoliku i policzy sobie za tąświeczkę 250 zł, facet płaci a ty będziesz miała satysfakcję ekslusivu

Gość phi ale mi cos
mnie facet zabral na chinczyka a biedakami nie jestesmy i chętnie poszłam :) wielkie mi cos:)

Gość buzi buzi od Juzi
wiesz co, ten facet mial farta ze sobie odpuscilas, szkoda go chyba wydaje ci sie ze jestes kims kim nie jestes i nosisz sie jak Hiacynta z serialu Co ludzie powiedzą, prowizorka na calego wymagasz chuj wie czego od faceta,wypachni sie, natapiruje i tak\ncz dookola niej, a sama zapewne masz zarosniete pachy, łój miedzy palcami i 3 dniowe majtki na sobie restauracji jej sie zachciewa z prawdziwego zdarzenia, jakiej ty daty jestes??

Gość ty jestes jaka chora
wielka mi krolewna. nie widzisz roznicy miedzy mc a sphinxem? uuuuulala jaka burżuazja. wspolczuje chlopakowi :o

Gość buzi buzi od Juzi
no i to twoje "ja wymagam" :/ mnie rozpierdala :D!!! hahahahaha jak bym cie spotkala w realu to bym ci takiego kopa w zad zasadzila ze bys wyladowala geba w talerzu w tej restauracjiiii !