Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhy insomnia

Po wczorajszym seksie milczy!!!

Polecane posty

Gość yhy insomnia

Kochaliśmy sie wczoraj, tak wyszło. w sumie to był maraton pare "rund" było i od wczoraj nic. Nie odzywa sie. przytulał całował a teraz ma gdzies i pewnie napiszecie,ze bzyknął i zabrał dupe ale to nie tak... mówił,ze moze coś z nas bedzie.

Gość isiunia...
moze bedzie????

Gość jak moga byc wazne
hehe "moze cos z nas bedzie" jakie laski sa glupie...no chyba ze to prowokacja...

Gość TUSKU CO JEST???????
Co dzieje się z projektem ustawy "Prawo o organizmach genetycznie zmodyfikowanych"? Jeśli ustawa ta nie wejdzie w życie z początkiem 2011 roku, to czeka nas potop roślin transgenicznych na polskich polach! Chyba, że zostanie wprowadzony oficjalny zakaz siewu/sadzenia, uprawy i sprzedaży tych roślin na terenie całego kraju. Należy również przypomnieć, że ciągle obowiązująca Ustawa z dnia 22 czerwca 2001 r. o organizmach genetycznie zmodyfikowanych (Dz.U. 2001 Nr 76 poz. 811, z póżn. zm.) daje także możliwość pełnej kontroli nad uprawą roślin transgenicznych w Polsce, niestety administracja rządowa umyślnie, źle interpretując przepisy tej ustawy, nie licząc się ze zdaniem rolników konwencjonalnych i ekologicznych, a także ze zdaniem społeczeństwa i organizacji pozarządowych, otwiera szeroko nasz kraj dla uprawy roślin GMO. Myśląc już o następnych wyborach do Parlamentu RP, weźmy to też pod uwagę. Roman Andrzej Śniady, 29.12.2010 r., członek Koalicji "POLSKA WOLNA OD GMO"

Gość ssgdefrgddd
Może odsypia i później się odezwie. Druga opcja- wyglądałaś na desperatkę pragnącą jakiegokolwiek związku, więc powiedział Ci co chciałaś usłyszeć, pobzykał i teraz ma co opowiadać kumplom. Może nawet im Cię poleci. Jak widzisz same plusy.

Gość atakatamm
chcial cie tylko przeleciec

Gość yhy insomnia
dobra nawaliłam, to było któres spotkanie z kolei, poniosło nas zaczelismy sie całować wyladowalismy w łozku. I chyba wszystko zniszczyłam tym. On teraz nic nie pisze, nie dzwoni.

Gość yhy insomnia
sam mówił o zwiazku ja nie zaczynałam tego tematu

nic nie nawaliłaś. Jeśli tylko na tym mu zależało to wcześniej czy później tak by się to skończyło

Gość ladaco czuwa nad forum
a przepalił chociaż tytonia i przepił płynem jokowym po tym po żal się boże czymś:D

Gość yhy insomnia
Naiwniara ze mnie ech...

Gość yhy insomnia
po kazdym "normalnym" spotkaniu pisał a teraz nic. Pewnie mysli o mnie wiadomo co

Gość magica babica
czeka jak mu się wory wypełnią:P nie martw się do wieczora coś tam zawsze się nazbiera to zadzwoni:D

Gość isiunia...
a moze poprostu czeka az ty sie odezwiesz????

nic nie myśli. Ty o nim możesz myśleć to samo co i on o Tobie. Zresztą masz ochote to napisz do niego sama

Gość Lucek.
może coś z tego będzie a może nie będzie o to jest pytanie ?

Gość SJCBA
a po co ma sie odzywać ? czego oczekujesz , z jaką informacja bys chciała by zadzwonił ? co powiedział ? o co ci chodzi !!

a może poprostu jest skołowany tą sytuacją :P Faceci są bardziej zacofani, daj mu pomyśleć:P

Gość yhy insomnia
zawsze pytał co u mnie itp... a teraz nic. Boje sie,ze juz sie nie odezwie do mnie:-( ja mu powiedziałam,ze głupio sie czuje po wszystkim a on popukał mnie w głowe i powiedział,ze mam tak nie myslec..

Gość SJCBA
byłas do bani , rozczarował sie - to jest jakies wyjasnienie , ale moze jest inaczej

Gość i poszły konie po betonie
wyruchał cie to uważa za zaliczona i poluje na następne naiwne u głupie a ciebie ma gdzieś niestety

Gość yhy insomnia
do bani tzn? w seksie?

Gość yhy insomnia
no dobrze było, ale mam wyrzuty, spodziewałam sie,ze tak mnie tu zjadą,ze wyruchana, puszczalaska...Tylko,ze nigdy mi sie tak nie przytrafio to z nim mnie tak poniosło zaczęlismy sie całowac i juz na całego poszlismy.

Gość SJCBA
tak , a w czym ? gdybys zabłysła od rana by wydzwanial i chciał jeszcze , ja np juz bym stał pod oknem . Ale jak by mi było ot tak , nie zobaczylas by mnie pod nim

Gość robta co chceta
sądzę że chciał Cię tylko przelecieć, po czym zostawił, szczerze wątpię że się odezwie, następnym razem pomyśl :) :P i nie powtarzaj błędów. nie pisz do niego czasem, olej go to może się odezwie, ale po to, bo będzie ciekawy czemu się nie odzywasz. wtedy też się nie odzywaj, lepiej spal telefon nim zrobisz tą głupotę bo jestem w 100 % pewna ze chciał Cie przelecieć i pochwalić się kumplom, może tez założył się o ciebie bo faceci tak robią :P najlepszą zemstą będzie to że nie odezwiesz się więcej do niego.