Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhy insomnia

Po wczorajszym seksie milczy!!!

Polecane posty

skończ ten temat i zmykaj z tego forum:) jak czytam niektóre posty to śmiać mi się chce. Niektórzy tu mają frajde z dobijania innych i sprawiania przykrości. Lepiej zrób sobie spacer:)

Gość robta co chceta
wtedy on pomysli ze byl słaby w łózku a to jest najgorsze :P :D

Gość oral b
Nie trzeba było dawać *upy. Skoro tak łatwo rozdajesz, to nie martw sie, znajdziesz następnego.

13:25 [zgłoś do usunięcia] robta co chceta sądzę że chciał Cię tylko przelecieć, po czym zostawił, szczerze wątpię że się odezwie, następnym razem pomyśl i nie powtarzaj błędów. nie pisz do niego czasem, olej go to może się odezwie, ale po to, bo będzie ciekawy czemu się nie odzywasz. wtedy też się nie odzywaj, lepiej spal telefon nim zrobisz tą głupotę bo jestem w 100 % pewna ze chciał Cie przelecieć i pochwalić się kumplom, może tez założył się o ciebie bo faceci tak robią najlepszą zemstą będzie to że nie odezwiesz się więcej do niego. ja pierdole jaki zryty łep:D

Gość oral b
Nie trzeba było dawać *upy. Skoro tak łatwo rozdajesz, to nie martw sie, znajdziesz następnego.

Gość yhy insomnia
ale co ja mam teraz zrobic. Ciagle patrze w ten tel... wydaje mi sie,ze gdyby chciał mnie przeleciec to od razu a to było któres spotkanie, wczesniej mówił,ze mu sie bardzo podobam... Ja nie wiem co mam robic...!!!

Gość SJCBA
ja bym do niego zadzwonił i powiedzial ze masz ochote na jeszcze !! nichaj wie ze ci dogodził , powanie pisze , dlaczego kobiety boja sie mówic to co by chciały powiedziec , bo nie wypada ?? bzdura , nie wypada sie narzucać , ale powiedziec raz ! jak najbardziej

Gość anal cacy
Na pewno sie odezwie, zapytać, czy dostałaś okresu .....

zrób to na co masz ochote. Chcesz do niego napisać to napisz, nie chcesz to nie pisz. To Ciebie wybrał, więc podobasz mu się taka jaka jesteś. I nie pytaj tutaj co masz zrobić, bo to nie będzie wtedy Twoja niezależna decyzja, tylko sugestia innych

Gość SJCBA
a co go jej okres obchodzi ? jej okres i jej ewentualny problem - ja nie widze zadnego problemu dla faceta , no poza alimentami ewentualnymi . ale to pikus

Gość yhy insomnia
oral b-kurwa to nie tak, raz tak mi sie zdarzyło wczoraj, mam wyrzuty i juz tego nie zrobie. Mam 24 lata jakby ktos zaraz chciał napisac,ze raz tak zrobiłam to bede ciagle robic!!!

Gość titititi
zawsze pytał co u mnie itp... a teraz nic. Boje sie,ze juz sie nie odezwie do mnie odezwie sie, jak mu sie zahcce latwej szmaty na seks :D bo wie ze jestes tak zdesperowana, ze polecisz

Gość Adi-P
gorzej będzie jak będziesz z nim w ciąży

Gość yhy insomnia
dziś na pewno do niego nie napiszę. Moze sobie za duzo wyobraziłam po prostu

Gość co za polot ..
"ja pie**ole jaki zryty łep " NO, twoj łeP jest na pewno zryty , bo nic w nim nie ma !

Gość yhy insomnia
Nie bede w ciazy i nie jestem zadna szmatą jeden taki wyczyn i juz kurwa taka opinia

więc odetchnij troche, a nie myśl cały czas o tym. Wyjdź gdzieś, a nie czytaj więcej tych postów.

Gość yhy insomnia
a ja tak chce by sie odezwał, byłam juz na spacerze z psem, ciagle mam głupie mysli.

Gość pieluchy i majtki
Janusz Korwin-Mikke?

Gość oral b
Masz 24 lata, a zachowujesz sie jak puszczalska małolata! Jesteś dorosła, więc powinnaś wiedzieć co robić, a ty pytasz na forum, czy on sie do ciebie odezwie. Bzykaliście sie raptem wczoraj, a ty już nie możesz przeżyć, że nie napisał. Dziewczyno, litości! Miałaś odawge iść na całość, to miej odwage stawić czoła tej sytuacji, samo sie wyjaśni.

Gość l;akiofjaiohga
dziewczyno może gość śpi albo jeszcze nie ochłonął. Jest wczesna godzina. Poczekaj do wieczora, myślę że do tej pory się odezwie. I nie szalej...

13:36 [zgłoś do usunięcia] co za polot .. "ja pie**ole jaki zryty łep " NO, twoj łeP jest na pewno zryty , bo nic w nim nie ma ! rozluznij posladki bo wytrzeszczu dostaniesz:D

Gość yhy insomnia
no kurde zle zrobiłam-wiem, ale juz nic nie zrobie. chce zeby tylko sie odezwał napisałam to,zebyscie jakos mi poradzili, napisali swoje sugestie a nie rzucali epitetami.

Gość same plusy
po kilkuletnim doświadczeniu powiem tak: orgazm miałaś? super!!! ciesz się z tego!!! jesteś zdesperowana? nie jesteś!!!! nie dzwoń do niego!!! pod żadnym względem!!! było ci przyjemnie? zajebiście!!!! raduj się, bo mało kobiet jest zadowolonych z seksu!!!! było wam dobrze w łóżku? ekstra!!!! uśmiechnij się do siebie i powiedz sobie, że jesteś zajebistą babką!!!! wykorzystałaś go!!!! pięknie!!!! zrobiłaś to co chciała i byłaś u granic rozkoszy!!!! więc nie przejmuj się tym typem, jego myślami, telefonem. po prostu olej go. jak będzie się jeszcze starał o ciebie to fajnie, jak nie będzie się starał, to zajebiście, w końcu tylu facetów jest na ziemi!!!! co on sobie myślał, że jak raz cię przeleci to już będziesz jego???? jeszcze czego!!!!!! to ty jesteś panią swojego łóżka!!!!!! ty decydujesz co, z kim i kiedy!!!!! życie jest za krótkie by przejmować się błahostkami. ciesz się każdą chwilą!!!!!

Gość oral b
Na pierwszy rzut oka cała ta sytuacja wygląda bardzo jednoznacznie, więc nie dziw się, że pojawiają się takie odpowiedzi. To tylko forum i nikt nie zna całej sytuacji lepiej od Ciebie. Lepiej daj sobie na wstrzymanie, na pewno sie do Ciebie odezwie. Zresztą kto powiedział, że to on musi uczynić ten pierwszy krok. Sama do niego zadzwoń, skoro tak bardzo to przeżywasz.

Gość yhy insomnia
same plusy-:-D dziekuje za ten post naprawdę jakos mi lepiej. Tak własnie to potraktuje.

Gość kasia5266
nie przejmuj się ja mam lepszą sytuację.koleś został u mnie na noc ale nie było seksu ani jakichś bardzo intymnych pieszczot a od kilku dni się nie odzywa P i bądz tu mądra.pójdziesz z gościem do łóżka zle nie pójdziesz też nie dobrze.w ogóle najlepiej to niech przez pewien czas każdy nocuje u siebie hehe bo z tego widzę same kłopoty

Gość yhy insomnia
a Ty do niego sie odezwałas??