Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak zapobiec brudzeniu sie ścian w pokoju dzieci???????????

Polecane posty

moje dzieci maja w pokoju ściany pomalowane farbą, bardzo szybko brudza sie te sciany, macie moze jakies pomysły jak temu zapobiec???

Gość FARBECZKA34567890
pomaluj ściany farba zmywalną moje dzieciaczki zobaczyly ze zciany sie zmywaja to przestaly po nich malowac

a mozesz mi polecic dobra farbe??

Gość FARBECZKA34567890
poszukaj sobie w necie tak cięzko ja za ciebie calej roboty odwalac nie bede albo ic do sklepu oni ci juz tam poradza tylko takie male wiadereczko kosztuje ok 50 zł

nie chciałam zeby ktos odwalał za mnie robote tylko chciałam poleconej sprawdzonej farby.... w każdym razie dziekuje :)

Gość 847938
Moje dziecko jest b. ciężkim przypadkiem i w kółko brudzi, ale jest uposledzone. Tam gdzie sie dało, powiesiłam coś w rodzaju kilimów. Po nich na szczęście nie da sie rysować. :(

no własnie tak myslałam ze moze sa jakies folie ochronne które mozna nakleic na ściane a potem łatwo ja usunąć

ja mam dulux w całym mieszkaniu, w pokojach farba jest zmywalna-można nawet szorować, w kuchni i łazience mam z serii specjalnej właśnie do kuchni i łazienki z taką dodatkową powłoką, jakby delikatnie olejną i też można szorować do woli

Gość Dokąd to wieziesz?
Ale czym brudza ? Kredkami? A nie możesz pilnować kiedy rysuja siedziec z nimi a po zabawie schowac kredki? A jak czym innym np brudnymi rekami czy nie daj Boże jedzeniem to nie mam wiecej pytan...:o

kredkami nie rysuja bo sa juz za duzi, własnie brudza rekami :o

Gość yugl
jest taka folia przylepna o teksturze tablicy do malowania, kup kredę i niech sobie malują ile chcą a potem zetrzesz gąbką

Gość Fuj fujjjj
Jest cos takiego jak mydlo wiesz? Duże dzieci i maja brudne ręce? Wstyd.

niektore odpowiedzi mnie rozwalaja - nie maja dzieci a sie wypowiadaja dzieckiaki.... wiadomo, ze dzieci maja pomysly nieziemskie i brudza ile sie da... :) ja mam zmywalne sciany i sciereczka z woda schodzi

zmywalne sciany sa fajne pod warunkiem ze sciany nie maja sklonnosci do grzybicy :/ ja mam niestety zawilgocony dom i nie moge sobie pomalowac takimi farbami :( a szkoda bo dzieci potrafia wiele :) mam np. rozbite jajko na scianie w jadalni bo synek chcial zjesc jajko tylko mu do glowy nie wpadlo ze najpierw je trzeba ugotowac :)

Gość PoznaniankaAnka
Poczytaj o tapetach młodzieżowych np tutaj http://art-newmedia.com/news/show/27.html to rozwiązanie chyba najlepsze bo jak się zniszczy to zmieniasz wystój i dziecko też zadowolone bo coś nowego się pojawi ana ścianie.

Gość printspot
Jako rozwiązanie polecamy najnowszy produkt z naszej oferty - tapetę do pisania. Można przykleić ją w pokoju dziecka. Sprawi ona, że niezadowolenie ze znajdujących się na ścianie efektów inwencji twórczej Waszych pociech odejdzie w niepamięć. Dodatkowo, zamiast nazywać ścianę brudną, będziecie mówić o niej z dumą. Satysfakcja gwarantowana! ;) http://printspot.pl/druk-wielkoformatowy/tapety-i-canvas/tapeta-do-pisania-142.html

Gość gość
My mamy pomalowane farbami zmywalnymi z Duluxa i powiem że szału nie ma można je myć ale to najlepiej cala ścianę bo inaczej widać różnicę gdzie było myte a gdzie nie. Ja generalnie od małego zwracam dzieciom uwagę żeby nie dotykać ścian ,że do malowania są kartki zrobiłam tez synowi w pokoju tablicę magnetyczna i tam mogą rysować pisać i wieszac swoje rysunki do woli.