Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

igaa17

Czy Bedzie Bolec I Krwawic Po Pierwszym Stosunku ?

Polecane posty

Moja siostra ma 14 lat i chce oprawiać sex ze swoim chłopakiem po raz pierwszy mówi ze bardzo go kocha i pytała mnie się czy to bardzo boli ja ma 17 lat i jeszcze tego nie robiłam a nie chce wyjść przy niej na idiotkę bo ja ze swoim jestem już 3 lata, wiec proszę powiedzcie mi czy będzie ja bolec i krwawic nawet jeśli jej partner jest tez dziewica ?

Powiem ci tak ... Każdy odczuwa to inaczej jednych boli bardziej a innych mniej. Przy pierwszym razie powinno się być rozluźnionym to wtedy trochę mniej boli i nie ma tego stresu. Mnie osobiście to bolało. a po pierwszym stosunku najczęściej dziewczyna krwawi ale nie od razu jak zaczynacie się kochać tylko jak już skończysz A co do partnera to nie ma prawie różnicy czy jest prawiczkiem czy nie może jedynie nie bd wiedział jak się za to zabrać ale po kilku sekundach ból ustąpi i będzie fajnie:))

Gość 1110000
Przeecieżz kuuuurwa zajkladała.s ten sam temat 3 godziny temu, tylko ze wwe wlasnej osobie i 186754 odpowiedzi yo na ten temat wiec po huuuja znowu zakladasz ten watek pod tym smym nikiem?? nudzi ci sie gówniaro??????

Gość Misiek_wawa
Moja dziewczyna (była dziewicą) nie krwawiła wogóle i z tego co mówiła nic jej nie bolało. Chyba reguły na to nie ma.