Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowy problem

Co takiego ona może kryc ?

Polecane posty

Gość problemowy problem

Chłopak i dziewczyna. Znają się w miarę dobrze. Nie są parą. Oboje się pociągają sexualne. Kiedy się spotykają, całują się - to jej przychodzi bez trudu. Problem pojawia się kiedy ma dojsc do zblizenia, ona pozwala mu zdjac stanik, ale kiedy on chce rozpiac jej spodnie, ona odskakuje i mówi że nie może. Najdalej jak doszli, to moment kiedy ona jemu zdjęła spodnie, całowała go nizej, ale za chwile przestała i powiedziała że nie da rady. Kiedy on pyta czy ktoś zrobił jej coś złego, ona milczy, mówi że powie mu kiedys o co chodzi, ale jeszcze nie teraz. O co moze chodzic ?

Gość jbhirjkleja;esfdvgrj
Może ma penisa zamiast cipki :)

zaraz życzliwi napiszą, że kryje penisa w spodniach :P a na poważnie to nikt tego nie wie lepiej niż ona a możliwe, że kiedyś ktoś ją skrzywdzil/wykorzystal może byl z nią tylko dla seksu i teraz ma uprzedzenia. Może być też tak, że jest dziewicą ale wtedy zachowywalaby się infantylnie wedlug mnie.

Gość 20kanka
Może poprostu nie może przełamać bariery.. nie każda dziewczyna bez trudu okazuje to co czuje.. i nie zawsze umie o tym otwarcie mówić. Może blokuje ją coś czego sama do końca nazwać nie umie, dlatego milczy. Poprostu potrzebuje więcej czasu.. nic na siłę.. i nic w pospiechu..

Gość milionnnnnn
mnie sie wydaje,ze jak tak się zachowuje to może ktos ją zgwałcił?Nie naciskaj tak chłopie,jak sama bedzie chciala to Ci powie...chyba,ze jak Ci nie da to ją rzucisz:O

Gość problemowy problem
właśnie przestałem narazie sie z nia kontaktowac ;/ wystraszyłem sie

Gość ciatkaklotka
bo ciota z ciebie

Gość blowwww
o w morde:O no to pojechałeś,dziewczyna ma problem a Ty ją zlałeś... właśnie powinieneś z nią być bo to wygląda tak jakbyś chciał tylko zaruchać(pewnie tylko o to Ci chodziło) a ona Ci nie dała to już od razu zlewka.Daj spokój,może ją zostaw i nie krzywdź chociaż.

Gość problemowy problem
wiem że juz ją skrzywdziłem... tak naprawde, to chodziło mi o sex, ale jej chyba nie, ona poczuła coś wiecej ;/

Gość blowwww
no to jesteś zryty...lepiej urwij kontakt,koorwa Ona moze miec powazny problem...a Ty takie rzeczy:O

Gość omfgg
może chodzi o to, że kiedyś była molestowana. moja przyjaciółka zachowywała się tak samo.

a ile ma lat? moze to jej pierwszy raz,i sie dziewczyna stresuje?? porozmawiaj z nia, sprobuj z niej wyciagnac,co ja dreczy...

Gość problemowy problem
ona 23, ja 21. ona wie, że ja jestem doświadczony, wydaje mi sie ze ona tez, jest taka ładna, miała chłopakow, poza tym ma 23 lata...

Gość mhmhmhmh
ale z ciebie bydle!! tylko bys dymac chcial!! zostaw ja w spokoju bo jak taka dziewczyna po przejsciach ma miec takiego zalosnego typa to lepiej dla niej zebys nie kontynuowal tego...co za koles ja nie moge!! co za podle gnoje chodza po tym swiecie!!

Gość problemowy problem
teraz zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego... za drugim razem, kiedy sie spotkalismy, zaczelismy sie całowac i szło w strone sexu ona mi powiedziała zebym jej powiedział czy spotykam sie z nia dla sexu, czy chce z nia byc, dała czas do namyslu, powiedziałem ze chce z nia byc, myslałem ze sie otworzy, ale po kolejnych spotkaniach ona nadal nie "mogła" wiec napisałem jej smsa zebysmy to skonczyli bo to nie ma sensu... teraz widze jak to wyglada;/

Gość blowwww
no..jesteś idiotą :O a jej współczuję.

Gość blowwww
teraz Ona pewnie jeszcze się obwinia,przez takiego zjeba.

Gość problemowy problem
pisała mi później czy chciałem byc z nia tylko dla sexu a jak go nie dostałem to sie zmyłem, ale napisałem ze to nie dlatego... ale ona pisała zebym nie ściemniał i ze wie ze tak bylo... ze jestem kurwiarzem itp... kurcze;/

Gość dvbd
olac taka suke co kusi a potem nic , po co komu taka niech spierdala , malo to normalnych dziewczyn ,m trzeba brac z jakimis problemami ? jak tyle chetnych i fajnych bez problemów . Ja bym jej dal kiedys , powiedzial bym to przyjdz jak bedziesz chciała powiedziec , a na razie paaaa

Gość mhmhmhmh
nie no ja mam tylko nadzieje ze to prowo!! bo jak nie to po prostu w glowie sie nie miesci ze tacy frajerzy jeszcze istnieja!! taki typ ludzkosci powinien wyginac!! tylko zanieczyszcza srodowisko swoim jestestwem!! zero empatii zero mozgu zero wyobrazni!! i jeszcze klamal ze chce z nia byc zeby ja przeleciec co za skurwiel pusty!! wez sie czlowieku ogarnij i zacznij myslec i zdawac sobie sprawe z konsekwencji swoich czynow!!

Gość dvbd
i dobrze jej napisałes ! bo to nie ma sensu , albo jest kobietą i sie łoii albo dzieckiem i trzeba takiej dac na wstrzymanie

Gość blowwww
żebyś jeszcze miał z 17 lat to ok ale 21?:O:O

Gość TaCoKocha
Ja nie wiem czy Ty żartujesz czy naprawde jesteś takim kretynem? he mój chłopak kiedyś mi powiedział,że chciał mnie zbajerowac,a sie zakochałem to było głupie,ale szczere to już 3lata mam nadzieje,że sie zakochasz a ona Cię kopnie w dupsko!

Gość dvbd
ty pitolisz jak potłuczona tam wyzej , a od czego są kobiety , od czego faceci , od trzymania za raczke i patrzenia w oczy ? kto ci takich pierdoł naopowiadał i jeszcze je glosisz po necie ! ma byc wszystko ! i trzymanie za raczki , i patrzenie w oczka , uwielbianie , i sex ! nic inaczej !

Gość dvbd
tu sie daje po cyckach macac tu facetowi w spodniach grzebie a potem stop ! i to wy jego kretynem zwiecie ? jestescie pojebani tak samo jak ona

Gość dvbd
kopnij ja w dupsko i tyle ! niech sie ksiezniczka goni !

Gość dvbd
a jak zostala zgwalcona to jeszcze gozrej chcesz dymać taką wyjebaną babę ? fuuujjjjj