Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowy problem

Co takiego ona może kryc ?

Polecane posty

Gość mhmhmhmh
dvbd - Ty chyba tak rozkurwiony nie jestes co? tylko tak prowokujesz? bo naprawde brakuje mi slow jak nigdy!! czuje ze nie powinnam wchodzic w dyskusje z takim idiota jak ty bo to i tak nie ma wiekszego sensu ale powiem Ci ze jestes zwyklym pustakiem bez mozgu! ja glupoty gadam? a ty szowinistyczna swinio co pierdolisz? jestes zwyklym zerem ktory pierdoli sie ze wszystkim co nie ucieka na drzewo! zastanow sie lepiej nad soba bo daleko tak nie ujedziesz w koncu ci ten dydek odpadnie hi bedziesz mial problemy z erekcja :D i tego bym ci zyczyla - bo to byla by dla ciebie najgorsza kara :D ale sie powstrzymam 🖐️

Gość problemowy problem
kurde ludzie, dupa mnie swedzi od 3 dni co to moze byc ? boje sie ze bede musial zrezygnowac z seksu analnego z moim kolega

Gość problemowy problem
spadówka podszywie

Gość dvbd
a jednak sie nie powstrzymałaś i oby to co zyczysz innym ciebie nie dopadło ! lecz w innej postaci np. braku satysfakcji z sexu . O co ci chodzi tak poza tematem juz ? uwazasz , ze to normalne ? dawac cycki piescić piescic facetowi kutasa a potem stop ? po co też jemu taka kobieta z problemami ? co to bez problemów kobiet nie ma jak juz pytałem ? są wolni , nie w zwiazakach małzenskich , mogą sie kochac i powinni bo sex jest dla ludzi kiedy maja na to ochote !! a ochota jest ! bo jak sama czytasz cycki daje piescić , kutasa piesci .... cala reszta wynika z problemów psychologicznych , jak ma czas i checi by ja z tego leczyc to gratuluję ! ja mowie stanowcze nie ! bo albo dorosłymi jestesmy i nam wolno , albo dziecmi i nam nie wolno . są też takie co mamusie wychowały ze sex to zło ! ze sex to dzieci itd. tym tez raczej mówie powiedziec nie ! bo tylko same problemy z nimi , a problemy to zycie daje i tak w sporej ilosci , by brakowało jeszcze aby miec je z kobietą

Gość TaCoKocha
O matko ale faceci sa puści banda kretynów on tez ją macał nie tylko ona jemu grzebała,a jak jemu zalezy tylko na sexie to burdeli kest pełno,ale jeszcze jedno nie sądze,że jakis normalny facet chciałby być z kur** ma nie byc kur**,ale jak któryś chce to ma dawac matkospiepszajcie na tego marsa idioci!!

Gość dvbd
pitolenie o szopenie , sex jest dla ludzi i nie ma w nim nic złego ! po to kobieta ma cipke , a facet kutaska ! ale wy chcecie byc ksiezniczkami co ? co to was sie tylko wielbi , a wy jak juz wam sie zachce laskawie to dacie wiecej ... na szczescie są i normalne kobiety

Gość dvbd
a ty na wenus kretynko , tyle ze ciebie tam nawet nie beda chcieli ...

Gość blowwww
dvbd - ale sam sobie zaprzeczasz,napisałeś,że zgwałcona to po co mu laska wyjebana a za chwile piszesz,że seks jest dla ludzi i po to mają cipki.. no to pomyśl.Sam ruchasz wyjebane i piertolisz farmazony.

Gość mhmhmhmh
dvbd - powstrzymalam sie bo Ci tego nie zyczylam tylko stwierdzilam fakt ze byla by to dla Ciebie najwieksza kara Ty ruchaczu! pewnie jestes jakims niewyzytym dupkiem co tylko sex jest dla niego najwazniejszy! jasne ze sex jest wazny i nie jest zlem ale zeby oklamywac dziewczyne i dawac jej nadzieje ze chce z nia byc a tymczasem chce ja przeleciec??!! to jest wg Ciebie moralne tak? a o problemach psychologicznych sie nie wypowiadaj bo GOWNO WIESZ! jestes pozbawiony calkowicie moralnosci i empatii!! moze faktycznie zostala zgwalcona i chciala sie przemoc ale nie mogla...jakby ktos Ciebie w dupsko wydymal ciekawe czy po tym bylbys taki sklonny do sexu!! odpowiem za Ciebie ze NIE !! wczuj sie w sytuacje osob skrzywdzonych a nie dymaj na prawo i lewo! jestes kompletnie pozbawiony uczuc wyzszych ja mam obawy czy Ty w ogole wiesz co znaczy milosc? bo Ty pewnie widzisz to tylko jako stosunek seksualny a sa tez inne priorytety wiesz?! po prostu brak slow na takich "ludzi"

Gość dvbd
jak by sie nie szlajała to by i zgwałcona nie została - tyle w temacie ! mojej mamy nikt nigdy nie zgwałcił , córki też nie , bratowej też nie , szwagierki też nie i wiele wiele innych kobiet prowadzacych sie jak trzeba , wracajacych do domu o odpowiedniej porze , albow towarzystwie znajomych itd. wiele tego . innymi słowy jak dbasz tak masz . i przestan mi tu wyjezdzac od niewyzytków ! piszesz te swoje czarne scenariusze wzgledem mej osoby jak bys mnie znała , to jestem niewyzytkiem , to na psychologi sie nie znam ... znawczyni wszystkiego sie znalazła . Jak ktos chce zyc z inwalida to prosze bardzo , ale niech potem nie marudzi , ze mu ciezko ! to samo jest tutaj , chcesz byc z kobieta co ma jakies tam obawy o sex , to nie marudz , a jak ci to nie pasuje to zmien ten stan zreczy , bo na prawde warto !!

Gość dvbd
na jakich ludzi ? wybzduralas sobie cos tam w głowie - kolejna majaca zdanie takie a nie inne i kolejna majaca problem psychiczny zwiazany z sexem i tyle ... Miłosc - dwojga ludzi odmiennej płci jest nierozerwalnie zwiazany z pozadaniem ! nigdy nie chciałbym miec kobiety ktora bym i kochał bo to mozliwe , ale jej nie porzadał . Taka milosc to miłosc inna , matki do dziecka , ojca do dziecka itp. Kobieta tez nie czujac sie poozadaną zle sie z tym czuje ! ma kompleksy itd. Zatem ... miłosc musi sie rownać (poza wyjatkami) z pozadaniem .

Gość mhmhmhmh
koles rozpierdoliles mnie po calosci!! rece opadaja! " jak by sie nie szlajała to by i zgwałcona nie została - tyle w temacie ' typowe pierdolenie PUSTAKA co sie gowno na zyciu zna!! nie ma reguly!! kazda moze zostac zgwalcona nawet w bialy dzien! i co? stare baby sa gwalcone bo co? bo sobie szly?! bo ich sprawcy byli psychopatami!! czy Ty normalny jestes? umiesz ruszac tym ogranem ktory pelni role mozgu?! wyobraz sobie ze umiem czytac miedzy wierszami i wiem ze sie nie myle wysnuwajac takie wnioski o Tobie...niestety..." Jak ktos chce zyc z inwalida to prosze bardzo " smiem twierdzic ze TY jestes inwalida umyslowym. nie mam zadnych problemow psychicznych z sexem tylko Ty je masz - wysuwasz je na pierwsze miejsce! tak jakby przywiazanie , porozumienie nie bylo w ogole wazne!! tylko dymac i dymac ..... pewnie bo przeciez to jest najwazniejsze a inne rzeczy nie maja znaczenia...zalosne

Gość Ta Co Kocha
Zgadzam sie ja też nie mam problemu z sexem,ale w związku chce być nie tylko porządana,ale i rozumiana,ale nigdy nie chciałabym miec faceta,który twierdzi,ze gwałt to wina kobiety jeżeli ktoś bedzie generalizował to co każdy ojciec albo ogólnie facet ma być podejrzany jako potencjalny gwałciciel albo pedofil bo przecież jest ich pełno...i przeciez facet gwałci kobiete,a nie kobieta kobiete...hmm...szkoda z niektórymi facetami dyskutować