Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1200 km

dzieli nas 1200 km, jak utrzymac zwiazek na odleglosc?

Polecane posty

Gość 1200 km

Ja pracuje w innym kraju, zobaczymy sie dopiero pod koniec kwietnia, jak nie zwariowac do tego czasu?

Gość żadne sznse
blisko zerowe szanse, brak spotkan,rozmów,bliskości, rozpad więzi, jedyne co łączy to tęaknota i idealizowanie wspomnień, na dłuższą metę to kicha,szczegolnie facetom trudniej jest utrzymac się w zwiazku na odległość, wpływ ma tez wiek, mlodszym ludziom trudniej jest zyc bez potrzeb fizycznych

Gość 1200 km
mamy kontakt przez skajpa, smsy.. czy to za malo?

Gość tak z rozpędu
ja też jestem 1000 km od domu, pojadę dopiero na wielkanoc. rozstanie jest tym dla miłości, czym wiatr dla ognia. podsyca wielki, gasi mały. oto cała prawda. siedzimy z mężem każdą wolną chwilę na skypie, dużo też piszemy. nie jest łatwo, ale kiedy już się widzimy, to jest ogień dopiero :P ;) nam ta rozłąka pomogła zrozumieć parę rzeczy, docenić.

a zresto sama bylam 4 lata za granico wiem jak jest .przyjezdzaja kolesie np zarobic na wesele a zabawiaja sie z dziewczynami ktore tez przyjechaly zarobic mieszkaja razem itp a potem kazdy jedzie w swoja strone polski i nikt nie wie co tam sie wydazylo

Gość jestem taka zona 7 lat
mamy tez do siebie 1200 km.Odwiedzamy sie mozliwie jak najczesciej. codzienne maile , skype . Jest cudownie -mozna zyc, pod warunkiem akceptacji takiej a nie innej sytuacji