Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić?

Poznałam starszego rozwodnika z dzieckiem

Polecane posty

Gość co ja mam zrobić?

Czy myslicie ze relacja ze starszym o kilkanaście lat facetem po rozwodzie ma jakąś przyszłość? Jest wspaniały ale najbardziej przeszkadza mi jego przeszłość? Dać sobie spokój z nim?

Gość ewella2
a to już młodszych i bez bagażu nigdzie nie było? Ile masz lat i on tak w ogóle?

Gość co ja mam zrobić?
no cóż, trafiliśmy na siebie, nie chcę sie wycofywać ale boję się takiego zwiazku. Ja mam 27 on 43

Gość co ja mam zrobić?
Miałam już wielu facetów bez tego typu doświadczeń i żaden nie okazał sie tym jedynym

Gość ewella2
a ile jesteś z tym facetem aby mieć pewność, że to ten jedyny? Jeszcze ważne także w jakim wieku są jego dzieci?

Gość co ja mam zrobić?
nie mówie ze to ten jedyny, to poczatek znajomosci. Mam dylemat czy pchac sie w taki zwiazek czy sobie darować, ale moje uczucia są coraz silniejsze w stosunku do niego

Gość co ja mam zrobić?
ma córkę w wieku 19 lat i syna 21 lat

Jest wspaniały ale najbardziej przeszkadza mi jego przeszłość? opanowalas sztuke podrozowania w czasie?

Gość ewella2
dorosle dzieci nie są tak dużym problemem ale jeśli nie potrafisz się pogodzić z faktem , iż on ma przeszłość i jakby nie patrzeć jest kawalerem z odzysku to po prostu sobie odpuść...znaczy , że to Cie prędzej czy później przerośnie. Chyba , że przetrawisz fakt, że on ma przeszlośc i nauczysz się z tym żyć. Swoją drogą zastanów się 100 razy czy warto brać sobie za partnera o tyle lat starszego faceta. Teraz nie jest źle ale co będzie za 15 lat? On grzybieje i ma 58 lat a Ty 42... warto?

Gość co ja mam zrobić?
ewella2 no wlasnie to chyba nawet wiekszyproblem niz dzieci i rozwód

Gość co ja mam zrobić?
moze glupio i dziecinnie to zabrzmi ale boję sie reakcji otoczenia, rodziców, znajomych

Gość elelele2
wiekszosc babek jakie znam sa lekko zgrzybiale w wieku 42 lat

Gość ewella2
elelele2-to0 współczuję towarzystwa , w którym się obracasz. Autorko-ja na Twoim miejscu dałabym sobie jednak spokój , po co pakować się w związek z o tyle starszym facetem. Poszukaj kogoś w swoim przedziale wiekowym a jak widać z resztą nie jesteś w nim aż tak zakochana skoro martwisz się tym co ludzie powiedzą.

Gość fukksja
ja mam tyle lat co autorka, moj facet 34 a zauroczylam sie 40 latkiem, wygladaja na tyle samo lat, ja nie widze roznicy

Gość fghfh
bo polscy faceci staro wygladaja, przekrocza 30tke i sie musisz zastanawiac ile on ma ? 30, a moze 40?

Gość on pr
on powinien sobie dac spokoj z toba chcesz zyc przeszloscia? ty pewnie nie masz co?

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Upadłaś na głowę czy co??? Na co Ci taki stary pryk mający dzieci w Twoim wieku? A może Ty szukasz ojca a nie męża?

Gość sdsdfsf
dzieci w jej wieku? ona ma prawi 30 a dzieci 20