Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna alkoholika...

czy po pijanemu ludzie mowia prawde??

Polecane posty

slyszalam wiele razy taka opinie ze pijany czlowiek mowi prawde-tzn mowi to co na prawde mysli.moj chlopak pije..po pijanemu mowi mi ze mnie nienawidzi,ze jestem brzydka gruba ,ze on chce wysportowana laske a nie takie cos jak ja,.,.padaja bardzo bardzo przykre dla mnie slowa.wyzwiska,wywalanie z domu...szkoda przytaczac te straszne przykrosci...co o tym myslicie??czy to prawda ze po pijenmu mowi sie co sie mysli a nie ma odwagi sie powiedziec na trzezwo??

Gość zdzirsone prodżekte
Naprawdę cię to interesuje? Po takim tekście - nawet po pijaku - już by mnie więcej nie zobaczył :o

tak..na prawde chcialabym to wiedziec...:(...mimo wszystko.na trzezwo czasami mnie przytula..choc jak o to poprpsze to mowi ze tylko wtedy jak on bedzie mial ochote niewazne czy ja chce teraz albo potrzebuje...no ale niewazne..bardzo prosze o odpowiedzi..

Gość idiotka z cb
autorko

Gość autorko co cię trzyma przy
tak beznadziejnym facecie? Tylko nie mów, że go kochasz, bo pomyslę, że coś nie tak z twoim rozumem...

ale odpowiedzcie mi czy to prawda z tym mowieniem tego co sie mysli pod wplywem alkoholu...moze jestem idiotka..ale nigdy nikt mnie nie kochal..wychowalam sie w domu gdzie dziadek pil..nie mialam nigdy normalnego domu...no akt faktem..jestem gruba..

czy kocham..chyba juz nie albo o wiele wiele mniej niz z poczatku..bo jest mi zle..tylko ze on mowi ze to moja wina ze jest zle,ze ja robie zle,ze go zawsze wkur.....iam.. ze nikt ale to nikt ze mna nie wytrzyma...

Gość Do ONLY
Jak ma chcice na ciebie to bedzie mial na kazda jak wypije :o Autorko to chyba prowokacja ? bo nikt nie chcialby takiego faceta po uslyszeniu takiego tekstu.

eehh..jaka tam prowokacja...:((( chcialam znac tylko zdanie innych..to gdzie mam zapytac????mieszkam za granica..nie mam wlasciwie kolegow i kolezanek..

Gość chcesz sobie schrzanić życie
to bądź z nim dalej. A argument, że nikt cię nigdy nie kochał, to będziesz z następnym takim samym... Jak ty nie będziesz się szanować, to ciebie też nikt nie będzie... Zrób coś z tym, a na poczatek zostaw gnoja który jest z tobą wyłacznie za darmowy seks

aaa on mowi po tym wszystkim ze nie pamieta ze tak mowil..choc kiedy tez po badzo przykrych slowach dla mnie powiedzialam mu o tym ,on znow ze nie pamieta. postawnowilam to sprawdzic mowiac mu co mi powiedzial i dodalam nieco...na to on: nieee tego nie powiedzialem!! zapytalam skad wie -przeciez nie pamieta. zmieszal sie tylko tlumaczac: bo tak bym nie powiedzial.ostatnio czesto zdarza mu sie mnie wyzywac od pi*dy gdy zrobie cos nie tak albo nie tak powiem czy mu przeszkadzam jak np zasypia na kanapie a chce zeby sie poszedl do lozka wyspac w nocy...

Gość nie daj się kobieto!
następnym razem mu udowodnij, że się myli i niejeden chciałby z tobą być, nie tylko ten zakłamany opijus :O

Gość bujaska
zapytaj kogos ze znajomych moze Cie wezma na wspolne mieszkanie(wiesz o co chodzi jak mieszkasz za granica) i zostaw go bo to zadna przyszlosc dla Ciebie. Znajdziesz kogos na pewno wartosciowego komu sie bedziesz podobac taka jaka jestes...

Gość twój facet tak cię traktuje
bo mu na to pozwalasz , to że masz niską samoocenę , że może jesteś gruba , że nikt cię nie kochał nie oznacza że ktokolwiek ma prawo cię obrażac i poniżac - chyba że sama na to pozwalasz , jesli sama nie odbudujesz swojego ego nie licz na to że uda ci się to przy takim platfusie , zacznij sobie układac życie sama a nie pakuj się z deszczu pod rynne wchodząc w kolejny nieudany patologiczny związek

a jesli on ma racje?i nic nie potrafie do niczego sie nie nadaje.,niby skonczylam studia ,medyczny kierunek w polsce..ale tu nie mam wciaz pracy bo pojscie do fabryki jak wiekszosc polakow mnie zalamuje psychicznie...kompletnie sie rozsypuje..mam jakies poczatki depresji chyba bo moj dzien zaczyna sie i konczy lzami..jeszcze sie dobrze nie obudze a oczy juz mam mokre,.,moze ja sobie zasluzylam na takie traktowanie..moze na prawde jestem jakims pieprz...ym tumanem??powiedzial mi ze nigdy do zadnej kobiety tak nie mowil jak do mnie..bo kazda byla normalna i madra..:((

narazie nie planuje dziecka...poza tym on tez nie chce bo bym zgrubla. gdybym byla szczupla-owszem...

mozecie mi powiedziec ze jestem debilka idiotka...on mowi mi zmien sie.slysze to od ponad roku ze mam sie zmienic ,,pytam w czym??slysze: w zachowaniu..cale zachowanie musisz zmienic.ale ja sie zmieniam od roku..nie wiem jzu jak jeszce moglabm sie zmienic..uwierzcie w jedno,blagam.nie ejstem zlym czlowiekiem.staram sie..choc nie zawsze mi wszytsko wychodzi..owszem nie wyjme prania na czas z pralki bo zapomne albo nie umyje czasami garow(nie mieszkay sami tylko z kilkoma osobami ,ale i tak zawsze wychodzi na to ze to moje..).zdarza mi sie nie posprzatac..nie zebym sie tlumaczyla ale czasami nie mam motywacji i sily do niczego..i to tylko dlatego..

Gość hmm mój mąż nigdy nie był
każdy ma to na co się godzi. Ty widocznie godzisz się, aby facet tak cię traktował. A więc powodzenia. I nie zawracaj nam głowy swoimi problemami. Bo my ich nie rozwiążemy. A ty tkwij w tym dalej...

to nie jest zawracanie glowy. tu kazdy wchodzi jesli ma ochote i zaklada temat..nie musisz przeciez odpisywac. znajda sie takie kobiety ktore cos tam skrobna bo beda mialy taka ochote.i tyle..

Gość MAMA JASKI
podnosze temat...

Gość MAMA JASKI
mysle ze tak jest choc nie do konca. moj tesc pije.ale opowiada takie glupoty po pijoku ...;/

Gość aha czyli dziewczę się nudzi
na wagarach i jaja z nas robi...

Gość dlaczego tak robicie??
(dziewczyna alkoholika...)myslalam ze tu sobie mozna pogadac:(( nic zlego nie zrobilam i nie wiem czemu kogos to bawi..prosze bardzo zastrzegajcie sobie nik!!ale to jest czyste hamstwo!! nie pisalam tego,sprawdzcie sobie jakos to jak sie da.. do osoby ktora ewidentnie to bawi-gratuluje poczucia humoru!!!

Gość hyyyyyyyy
dziewczyno alkoholika - tak w tym wypadku uwazam ze on powiedzial/ mowi po pijaku dokladnie to co nie mowi na trzezwo! uwazam ze wszystko w tym temacie zostalo powiedziane!!! on Cie upokarza, traktuje jak sluzaca!! nie mozesz sie tak dac! jestes super dziewczyna wartosciowa i do tego BARDZO inteligentna!!!!!! dostac sie na studia medyczne to jest wyczyn a je skonczyc to juz w ogole!! zerwij z tym kutasem bo Cie zniszczy i psychicznie i fizycznie juz widac ze masz zanizona samoocene przez tego smiecia! nie potrzebny Ci taki toksyczny zwiazek uwierz nam!! przeciez nikt by Ci tak nie mowil gdyby to nie byla prawda! zerwij z nim WSZELKIE kontakty...on zapewne bedzie Cie blagal zebys wrocila i obiecywal ze sie zmieni/zmienil ale nie wierz w to!! ten koles ma to juz w mentalnosci zakodowane i uwierz ze sie NIE ZMIENI. mam nadzieje ze znajdziesz w sobie tyle sily zeby zakonczyc ten chory zwiazek! i ze w koncu znajdziesz wspanialego faceta ktory bedzie Cie szanowal i wielbil i nie upokarzal tak jak ta zalosna imitacja "faceta"! zycze powodzenia!! :):)