Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukamn kochanki

Jadę na Ukraine - co powinienem wiedziec ? (szukam kochanki)

Polecane posty

Gość Szukamn kochanki

Na pewno ktos stad tam był - podzielcie sie wrazeniami :D Slubu nie mam zamiaru brac , szukam tam kochanki lub utrzymanki :classic_cool:

Gość kolezanka szklankaa
pełno dziwek ;) byłam i ukrainki są śliczne, także napewno cos upolujesz ;)

Gość eryhpryc23899
czy jest tam dużo naturalnych blondynek? prosze o ODP

Gość ABF
dziwek pelno , chetnych na obokrajwcow tez pelno :D - zwlaszcza bogatych Polakow :D duzo zlodziejstwa , hotele beznadziejne ,syl i malaria - poza tymi z miendzynarodowych sieci - te oczywiscie sa takie jak u nas . Metro w Kijowie jest rownie dobre jak w wawie - i 3 linie ;) , ludzie są bardzo fajni - cos jak Polska 25 lat temu :D i jak chcesz zadawac sie z dziwkami to tylko z zabezpieczeniem i to podwojnym , tam jest ponad 1mln ludzi z hivem

Gość ABF
eryhpryc23899 - jest bardzo duzo ,wiecej niz w polsce - sa bardziej ''slowianskie'' , to zupelnie inny typ niz w Szwecji - gdzie blondynki mają końskie twarze albo wrecz przeciwnie świenskie pyszczki :D

Gość A.....r
dokładnie Ukrainki to nie to samo co tu i dalej na zachód i północ, to nie niemki z ryjami jak konie i figurą faceta w wydaniu xxxxxxx to śliczne filigranowe lalki, byłem widziałem od siebie tylko dam rade, nie zakochaj się bo łatwo dla nich stracić głowę, są bardzo pięne

Parafrazując do waszych postów co do blondynek, dziewczyn pięknych jak lalki itp. Które miasta, obwody, rejony polecacie? Gdzie takich piękności na Ukrainie jest najwięcej? Bardziej na zachód Ukrainy, czy na wschód?

Gość no to sruuuuuuu
Zachód ukrainy jest bardziej nowoczesny , wschód to dziura zabita dechami :)

Gość Szukamn kochanki
Ja też chcialbym wiedziec , mam zamiar jechac do stolicy ,ale moze jakies inne miasto ? :) Odessa?

jedz na Krym stolice odradzam, Lwow juz predzej, chociaz jest drogo Drohobycz jest przyjemny ale to raczej do zwiedzania niz szukania slowianskich zdobyczy

Gość Szukamn kochanki
mozna prosic o uzasadnienie ?:D czemu nie stolica ? :)

Gość hahahjejekf
BO W STOLICY BEDA MAILY W DUPIE TAKIEGO POLSKIEGO WIESKA HAHAHAHA

mlodzi ludzie w stolicy sa trudni do strawienia kochaja rosje, wyrzekaja sie swojej kultury i wydaje im sie ze sa bog wie kim zreszta nie wiem, ja nie jezdze po swiecie w celach matrymonialnych :) mnie kijow strasznie meczy, a male miasteczka ukrainskie sa tanie, urokliwe i pelne sympatycznych ludzi

Gość hahahjejekf
CZIZAS, A CO POCHODZISZ Z UKRAINY??

Gość to samo co w polszy
Podobnie jak w Polszy- i naszej Warszawie :D - kochają egipt i Hameryke :D wyrzekają sie kultury :classic_cool:

Gość hahahjejekf
jestem prostytutką wiec cos o tym wiem :)

Gość Wszystkie
Polki są duzo gorsze , dają Arabom we wszystkich krajach :D

Gość Wszystkie
I mam małego:P

Gość a ja jestem sobie...
Ukraina jak wszędzie zależy jak i gdzie. Na peryferiach syf i pożoga. Miasta ładne ale też niestety trochę zaniedbane. Panienek chętnych na sponsoring itd sporo fakt, wiem bo byłam na wymianie 5 miesięcy w Kijowie i 4 miesiące we Lwowie. Dziewczyny przeważnie ładne. NIestety w większosci z tendencją do kiczu i odpustwoego ubioru. Wóda tania jak barszcz. Jak ktoś chce bzykać to polecam rundę po akademikach, nie liczcie tylko na wysoki poziom higieny, czasem na cały akademik są 2 prysznice a ciepła woda tylko w sezonie grzewczym. Kupić tam można dosłownie wszystko, były warszawski stadion z chinolami to pryszcz. Wszystko z pod lady można dostać :) Także polecam polecam ukraina to dobra zabawa. No i alko można pić w miejscach publicznych, fajki po 2,50, żulerni pełno.

Gość ze mozesz przyjechac
1/ z HIV-em 2/ inna choroba weneryczna 3/ moha cie okrasc lub zabic wiec mozesz nie wrocic

Gość heheh hheeee
Na ukrainie mozna kupic wszystko racja :D pistolet? nie ma sprawy , torbe granatow? zalatwi sie :D Obywatelstwo ukrainskie ,rosyjskie? pare tys $ i jest twoje :D Kochanke znajdziesz bez problemu 10% spoleczenstwo to bogaci wiekszosc zyje w biedzie , ktos tu dobrze napisal , tak jak bylo w polsce za casów pozniej komuny wczesnych lat 90

Gość ta jedna na milion
'' pare tys $ i jest twoje'' pani dolcami to se można dupe podetrzeć tera je euro i dla ukrainców to atrakcyjniejsza waluta

Gość heheh hheeee
a ja nie wiem czy atrakcyjniejsze ,ale wiem ze obywatelstwo legalne !! mozna kupic ,zalezy ile masz w kieszeni ;)

Gość zenon marcin zuchwały
jedź chłopie będziesz miał niezłe widoki nawet w zimie http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,9036083,Protest_przeciwko_Euro_na_Ukrainie,,ga.html

Gość zenon marcin zuchwały
skróce powyższy link by nie było lipy i problemów z otwarciem http://tiny.pl/hckhh

Gość odpowiadająca na pytanie
miałam sporo do czynianie z ukraińcami, potwierdzam opisy powyżej, sa [piekne ale kiczowate,głupie no i puszczalskie więc szybko znajdziesz utrzymankę, gdybym byla facetem nigdy bym nie chciała ukrainki