Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowka 1985

moj mąż mnie zabije jak sie dowie, ile dzisiaj wydałam CO ROBIC

Polecane posty

Gość malinowka 1985

cholera, dzisiaj jest wypłata mojego męża, moja jest 10-go każdego miesiaca maz zarabia 2600, to tak srednio, ja o 1000 mniej, no mniejsza o to, staramy sie oszczedzac na nowe meble, odkladac ''na dziecko'' bo jeszcze dzieci nie mamy maz zawsze mi gada ze mam nie wydawac na prawo i lewo, nawet kontroluje nasze wspolne konto i sie pyta ''a czemu placilas karta na kwote 150 zl, przeciez nic nie kupilas'' jednym slowem ogranicza mnie-denerwowalo mnie to, az mu w zartach powiedzialam ze pewnego dnia przepuszcze nasze pieniadze w trąbę i kurrrde dzisiaj wlasnie tak postapilam, po oplaceniu rachunkow poszlam do galerii i wydalam 1400 zl na ciuchy i kosmetyki jestem bogatsza perfumy z sephory, plaszcz wiosenny z monnari, kilka tunik z zary 3 par spodni i jeszcze kilku rzeczy tylko po przyjsciu do domu otrzasnelam sie z tego co zrobilam, w sumie cala moja wyplate rozwaliłam ktorej jeszcze nie mam i wiem co on powie ze jestem nieodpowiedzialna, nie nadaje sie na matke i ze zabije mnie

Gość malinowka 1985
kurde przepraszam ze 2 razy dodalam to samo, myslalam ze pierwszy topic sie nie dodał

Gość To kiepsko... ale
W zarze możesz zwrócić, nie wiem jak z monnami i sephorą.

Gość po co rozbierać ?
to są już wiosenne kolekcje ....? dawno nie byłam w galerii

Gość StudentkaARchitek
Powinnscie miec osobne konta. jesli masz wruty sumienia to mozesz oddac te rzeczy jesli nie oderwalas metki i masz paragon. A tak swoja drogą meć faceta dusigrosza to klęska

Gość ujja
odalabym perfumu, 1 tunike i 1 spodnie, z reszty bym sie cieszyla

Gość fgdgdfg
twój facet to dusigrosz, żyje się raz

To teraz bedziesz dorabiac jako cichodajka zeby dozyc nastepnej wyplaty. Juz niejedna taka przewinela mi sie przez sypialnie.

Gość pa.....
no jestes nieodpowiedzialna.... ale plaszcz zawsze jeszcze mozesz oddac

Gość smrodek
wiele sklepów oferuje zwroty ;) jak bedzie tragedia, to chociaz polowe zwrocisz :)

Gość kkkiiikkkaaa
Na bank się wścieknie i będzie miał rację, bo skoro umawiacie się, że zbieracie na meble i dziecko to nie w porządku było, że przepuściłaś połowę waszych dochodów na ciuchy. A jakbyś się czuła, gdyby mąż bez konsultacji z tobą wydał 1400zł na konsolę do gier? Był tu kiedyś taki wątek i mąż został wyzwany od dzieciuchów i nieodpowiedzialnych, a co niektóre to nawet doradzały rozwód:) A teraz to piszą "raz się żyje, twój facet to dusigrosz".

Gość 7846389034690424204
no dobrze zrobiłaas niech etraz zobaczy co to znaczy na praow i lewo i niech przetsanie na ciebie sapac jakbys codzien to robiła:/ powiedz tlyko ze zrobiłas to co robia baby za ktora cie uwaza

No i jesli ten facet ma jaja to wzialby 700 zlotych i poszedl na dziwki. Jemu tez sie cos nalezy od zycia.

Ja na Twoim miejscu zlapalabym te zakupy,paragony i szybciutko zwrocilabym do sklepu.A mezowi mozesz przeciez wspomniec ze chcialabys perfumy na Walentynki.

No przeciez.... Za taki ruch na pewno kupilbym panience perfumy. Tylko nie tej. Ta juz swoje perfumy przepieprzyla.

Ja się dziwie, że wy nie macie osobnych kont. Powinniście mieć 3: jego,twoje i wspólne i nie byłoby problemu. Ja nie raz wydalam tyle co ty i musiałam odcinać metki i kłamać że była mega przecena, ale zmądrzałam i stwierdziłam-nie mam dzieci, odmawiam sobie wakacji od kilku lat to chociaż będę ładnie wyglądać. Ale w waszym wypadku-skoro planujecie bobasa, to TAK, jesteś nieodpowiedzialna.

o tam, czasem trzeba troszkę zaszaleć obiecaj mu, że przez następne trzy miesiące będziesz oglądać każdą złotówkę

Gość gargamelina
Jeśli jesteś z tych rzeczy zadowolona, to je zatrzymaj, a mężowi powiedz, że potrzebna ci była wiosenna wyprawka i pierdol jego marudzenie. A jak uważasz, ze nie jest co to wszystko potrzebne i masz wyrzuty sumienia, to pooddawaj część

Gość etammm
Idz kup sobie jakiś trunek . Jego trucie dupy nie będzie Cię obchodzic. :) Zapewniam

Bazienka, to Twoj 22 letni podszyw boi sie isc do gina ?? :-D :-D

Gość mihdkfuahh
a mu coś kupiłaś? :D LOL ale zrobiłaś hehe moim zdaniem 1400 to przesada:P

Gość kkkiiikkkaaa
Oczywiście, że przesada, a autorka niech się zastanowi jakby się czuła, gdyby mąz przyszedł z wspomnianą konsolą do gier za 1400zł.

tu nie chodzi o to czy ma się wspólne konto czy nie, tylko o to że autorka jest rozrzutna i nie potrafi się powstrzymać przed wydawaniem kasy.

no coz, nie ma wiekszego dramatu, bo wszystko mozna oddac, a przynajmniej ciuchy ! :-)

> "autorka niech się zastanowi ..." Autorka sie nie zastanowi bo autorka nie uzywa mozgu.

Gość malinowy sooorbet
a, nie mogłaś iść do H&m albo, Reserved a, perfumy kupić jakieś w Rossmanie albo Naturze noo boo jak się ma takie wymagania i robi zakupy w tak drogich sklepah to teraz masz babo siedź i się martw :O