Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stuley Romantyke

Nie mógłbym być z kobietą która robi lody

Polecane posty

Gość Stuley Romantyke

Kobieta która bierze czyjegoś penisa do ust jest wykolejoną kurrwą i się nie szanuje a na dodatek to jest obleśne :O W życiu bym takiej nie chciał 😴🖐️

Gość nienawidzisz mnie taa
robienie loda to normalna czynnosc w tych czasach :) 🖐️

Gość szurnięta joanna
pewnie masz stulejkę :(

Gość Stuley Romantyke
Chooy a nie normalna :O Jak można brać pokrytą zarazkami i nieraz śmierdzącą sikawe do ust :O Same się głupie koorrwy poniżają a potem zdziwione że dostają wpierrdol od swoich menów 😴 Pomijając już sam fakt że nie ma w tym nic podniecającego to jest to w chooy paskudne i z reguły dzieje się na masową skale ( jak już kobieta bierze do dzioba to robi to zazwyczaj każdemu kto się jej spodoba) i potem we taką pocałuj :O🖐️

Gość uhajha
znaczy babka nie chce ci tak robić i musisz sobie wmawiać że to chore i byś nie chciał ;p

Gość adfaffffafdasfsaf
A ja lubię lizać cipeczki i nie patrze tak jak Ty na kobiety które robiły komuś "loda"-po prostu staram się o tym tak nie myśleć :P

Gość Jaki nie wiem
ale marne prowo:D

Gość tez bym się chętnie
hahahaa no ale kazdy by chcial by mu tego loda robić, prymitywy jebane.

Gość Stuley Romantyke
Nie mam i nigdy nie miałem dziewczyny - pewnie dlatego że zawsze starałem się szanować kobiety ale z biegiem czasu widzę że właśnie tu leżał mój błąd - wy lubicie chamów i prostaków którzy was wyyebią jak zwierzęta, w usta, w tzipe i w doope a potem porzucą jak najtańsze dziwki :O Natury niestety się nie oszuka - facet który patrzy tylko na siebie i jak trzeba to przykurrwi wam z pięści w nos za pyskówki ma pewnie dużo testosteronu a to oznacza że ma dobre geny i trzeba mu dać doopy natomiast kolesi którzy by wam nieba przychylili olewacie - ludzie to zwykłe yebane zwierzęta :O Sram na ten skurrwiały gatunek i nie moge się doczekać momentu gdy Kim odpali atom i cała ta gówniana cywilizacja w ciągu kilku chwil zostanie pochłonięta przez chmure radioaktywnego pyłu i ognia :D🖐️