Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24..

dziewica u ginekologa

Polecane posty

Gość ona24..

hej, od dluzszego czasu zastanawiam sie czy powinnam isc do ginekologa, nie wspolzylam jeszcze i nic mi nie dolega, tzn nie mam zadnych boli ani objawow czy cos, z okresem tez w miare reguarnie, tylko nie wiem czy to juz nie czas na jakas kontrole.. czy sa kobiety ktore maja podobna sytuacje? jakie macie zdanie na ten temat? lepiej isc teraz czy poczekac do tego pierwszego razu i dopiero wtedy isc;>

Gość KINNGGAA
a ne bylas nigdy??

Gość ona24..
nie.. chodzi o pierwsza wizyte

Gość ona24..
ale skoro jestem dziewica to nie zrobi mi normalnego badania.. i szczerze to pierwszy raz slysze taka opinie jak napisalas wyzej, co innego gdyby cos mnie niepokoilo, ale to jest tak samo jak z innym lekarzem, np to ortopedy czy laryngologa nie idzie sie bez objawow tylko na kontrole

Gość ile ty masz lat autorko?
i z jakiej wiochy jesteś? pózniej sie taka dziwi ze ma raka szyjki i ze nie miala objawów i ze dziewica :o tępe wieśniary:o

Gość co przygotowac?
skad opinia ze do ginekologa musza chodzic tylko kobiety ktore rozpoczely wspolzycie? Mozesz przeciez miec nadzerke nawet o tym nie wiedzac...ja chodizlam do ginekologa jeszcze jako dziewica...profilaktyka jest njwazniejsza...pamietaj, ze rak przez dluzszy czas nie boli...

Gość rany ze jeszcze takie typiary
istnieja co to mysla ze jak sa dziewicami w cipe nie powinno sie zagladac:D CIEMNA WIESNIARA!!!!!

Gość PRZEJDZ SIE GLUPOLU
to do autorki na GIENKOLOGIE i zobacz ile lezy dziewic z podejrzeniem lub rozpozniem RAKA SZYJKI MACICY