Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa<)<)

co może oznaczać ciągnący śluz 5 dni po owulacji

Polecane posty

Gość ciekawa<)<)

jak w temacie

Gość ciekawa&lt
puk puk

Gość sluz nie musi oznaczac
tylko owulacj. To nie jest warunek. Sluz moze sie pojawic, bo zwyczajnie sie podniecilas. Moze byc wynikiem stanu podgoraczkowego. Albo dowodem na to, ze probiotyki z kwasem mlekowym lub Twoj preparat do higieny intymnej dobrze dzialaja. Albo...moglas zle obliczyc owulacje..? Masz regularne cykle? Czy moglo sie tak zdarzyc, ze kilka dni sie przesunal?

Gość ciekawa&lt
owulację miałam na pewno,potwierdzona,napewno się teraz nie podnieciłam,gorączki również nie mam

Gość ciekawa&lt
własciwie nie jest on dokładnie taki jak w owulację ,jest przezrocztsto-biały i taki galaretowaty,zawsze miałam such po owulacji,ewentualnie biały gęsty śluz

Gość nie tylko sluz
jak potwierdzilas owulacje?

Gość ciekawa&lt
monitoring

Gość ciekawa:):)
owulacja była na 100%

Gość nie tylko sluz
niektore kobiety maja dwa rodzae sluzu: plodny (jak kurze bialko) i nieplodny (nieprzezroczysty, gestszy), a niektore tylko plodny. Dopoki sluz nie ma nieprzyjemnego zapachu i nie towarzysza mu inne objawy (zaczerwienienie sromu, swedzenia itp.) nie jest to objaw chorobowy i nie ma sie czym martwic. Na konsystencje sluzu ma wplyw rozwniez nasza dieta, srodki do higieny intymnej, noszona bielizna (najlepiej bawelniana, przewiewna).

Gość wszystko masz w ulotce
przerwe mozna pominac i brac opakowanie po opakowaniu, choc w takim ukladzie moga pojawic sie plamienia. To normalne. Jesli raz nie zrobilas przerwy miedzy opakowaniami, nie znaczy, ze zawsze juz tak musisz robic. Generalnie piguly lykamy 21 dni, potem 7 dni przerwy i znow 21 dni kolejne opakowanie. Krawawienie z odstawienia nastepuje od 2 lub 3 dnia przerwy. Wszystko to dotyczy pigul dwuskladnikowych, jednofazowych. Takie bierzesz? Bo sa rozne rodzaje. A tez takie, ktore bierzesz przez caly miesiac bez zadnych przerw. Ale wtedy blistek ma 28 pigulek, nie 21.