Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Czy jej chodzi tylko o seks??

Polecane posty

Gość Zoom1

Posłuchajcie, 3 miesiące temu poznałem jedną taką dziewczyne. Dosyć ładną zresztą, ale od znajomych dowiedziałem sie że jest dosyć łatwa...NIe słuchałem plotek i zaczęliśmy sie spotykać. Spotkaliśmy sie na dwóch randkach, które w zasadzie ona zainicjowała. Każde spotkanie kończyło sie namiętnym pocałunkiem, nawet TO PIERWSZE...Ale nie dobierałem sie do niej bo mi zależało żeby niczego nie zepsuć... Wydawało mi sie ze jest ok, ale kiedy ja zaprosiłem ją na kolejną randke to jakoś mnie zbywała. Przestaliśmy sie spotykać. Pomyślałem sobie ze pewnie jej nie odpowiadam...ale ona zamiast zerwać ze mną kontakt regulanie do mnie pisała, ja do niej czasami również. Ostanio zapytała sie poprzez sms w jakim klubie sie bawie...przyjechała tam ze swoimi koleżankami, spędzilismy razem w większym gronie miło wieczór. Na tej imprezie odrazu zaprosiła mnie na urodziny i jeszcze 2 inne imprezy... Wdług mnie jej chodzi tyko o seksik i zabawe. Moje rozumowanie jest takie: 1. Po pierwszych dwóch randkach pomyślała, że i tak jej nie przelece bo sie nawet do niej nie dobieram i za bardzo nie ma sposobnosci na randce . 2.Pewnie myśli ze jak sie spotkamy na imprezie po alkoholu to ją przelece. Czy ja sie myle? bo jakoś nie wydaje mi sie żeby jej zależało na mnie jako na przyjacielu? Co o tym sądzieice?

Gość Podnio(ś)ę wam ciśnienie :P
Nie chce mi tego się czytać, ale na 100% chodzi jej o seks ;)

Gość 40-letni prawiczek
mi tez sie nie chce czytac ale uwierz mi ze chodzi jej o seks. Bierz ja na ostro

Gość y55yrt
wg. mnie nie chodzi jej o seks ale może się mylę. Ale jak cię zaprosi po alkoholu do domu albo w odosobnione miejsce to niestety o to. Wiesz, inni mogą o niej źle gadać ale to nie musi być prawdą. Może się w tobie zakochała.