Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od uderzenia asteroidy

Co byście zrobili gdybyście wiedzieli,że będzie koniec świata

Polecane posty

co takie nierealne nie jest.

Gość sołsad!
czemu nie jest nierealne?jest nierealne na teraźniejszy czas :D ja nie wiem uciekłabym do piwnicy,ale bysmy sie nie zmieścili wszyscy + jeszcze dwa psy :D

obecnie jest nierealne,ale to są rzeczy,których za bardzo nie jesteśmy w stanie przewidzieć,100 lat temu uderzył meteoryt tunguski,spory był to wybuch,więc czemu coś większego nie miałoby kiedyś uderzyć,ludzie mało wiedzą o kosmosie,

Gość Informatyk :))))
jakbym wiedizal ze bedzie koneic siwata to z kumplami bym sie najebal jak szpok i jeszcze zerznal bym jakas fajna laseczke we wszystkie3 dziureczki i potem zaczalbym sie modlic poszedlbym do spoweidzi i przyjal komunie. i tyle. moze jeszcze jakis fajny film bym obejzal zjadl cos w dobrej restauracji. jak mi cos przyjdzie do glowy to dam znac. a i jako ze jestem informatykiem napisalbym program komputerowy kotry by odliczal czas do konca swiata takie duze rozowe cyferki i w tle by leciala muzyka dla dzieci a ja bym wciagal koks nosem. to tyle

Gość a ja nie powiem bo się wstydzę
:P

ja najebalam bym sie, uprawiala ostry seks, zrobila sobie kilka dziar, zjadła ulubione żarcie skoczyłabym ze spadochronem. gorzej jakby pierdolneła mnie asteroida w locie. pewnie zrobilabym jeszcze w ciul rzeczy, o ktorych teraz nie mysle. w kazdym razie chcialabym zeby jebnelo.

Gość telemelecośtam
A ja spokojnie pożegnałabym się z bliskimi.