Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowazałamana

Jestem załamana poziomem otaczających mnie facetów

Polecane posty

Gość wartościowazałamana

Jak zmienić otoczenie?:( Jak się z tego wyrwać? Gdzie poznać interesujących, ambitnych, wartościowych, prawdziwych mężczyzn? :(

Gość my kiedys
masz fajnego,ambitnego kota, po co ci chlop?

To może zacznijmy od tego żebyś przybliżyła nam coś na temat kto to jest dla Ciebie "wartościowy facet"

Gość wartościowazałamana
nie mam kota ani żadnej innej zwierzynki. Wartościowy czyli mający i ceniący wartości takie jak np szczerość, zaufanie, wierność, partnerstwo, mający jakieś pasje, cele (bardziej ambitne niż wyrwanie lampucarskiej nastolatki z wiejskiej dyskoteki :o) etc.

Gość wartościowazałamana
"Faceci" z którymi "mam przyjemność" się poznawać, koledzy/faceci koleżanek są w większości zaborczy, mało pewni siebie, cyniczni, nudni, bez żadnych zainteresowań, najchętniej tylko by jedli, spali i pracowali, inni wyrywają twarzopomarańczowe, stipsowane dziunie, same jakieś takie życiowe pierdoły i dziwolągi :o

Gość lalibaj
ja doszłam do wniosku ,że niektórzy faceci powinni się wiązać z gówniarami 10-15 lat młodszymi, wtedy będą na równym poziomie dojrzewać, jutro zakładam o tym temat 🖐️

Gość milionerxxx
ja jestem pewny siebie i tego co mam , nie narzekam na nic , znajdz sobie takiego

Gość milionerxxx
Kafe Poradnik, nie badz teraz uzdrowicielem zalamanych dusz

Gość przykre
Tacy panowie już są zajeci...

Gość Autorko, powiem Ci, ze ja sie
Nie spotykam praktycznie kobiet dla ktorych wazne byly by wymienione przez Ciebie wartosci. Dziewczyny w moim bliskim otoczeniu sa cholernie wredne i dwulicowe.

Gość Autorko, powiem Ci, ze ja sie
przykre Nie sa zdziwilabys sie, ale czesto kobiety gardza tymi wartosciowymi facetami.

Gość wartościowazałamana
lalibaj - chętnie poczytam milionerxxx - to tylko kropla w morzu sos: "po pierwsze nie kazdy musi miec takie zainteresowania jakie ty lubisz" - owszem, to jest jak najbardziej naturalne i normalne, a co jeśli ktoś nie ma żadnych? "po drugie to ze nie zabawiaja cie nie oznacza ze sa nudni" - gdzie napisałam, że mnie nie zabawiają i na tej podstawie wnioskuję, że są nudni? "po trzecie jak udajesz paniusie niedostepna to sie nie dziw" - gdzie napisałam, że udaje paniusie niedostępną? Jestem jak najbardziej otwarta na nowe, ciekawe znajomości. "po czwarte kazdy by chciał na gotowe" - nigdy, przenigdy nie zamierzam, nie akceptuje, nie rozumiem i nie zrozumiem zmieniania kogoś "pod siebie" :o "po piate ciagnie swój do swego " - skromnie odpowiem, że niczego czego nie wymagam od siebie, nie wymagam od innych... Kafe Poradnik - a jakie wartości ty sobie cenisz?

ja wyznaję takie wartości jak prawda , miłosierdzie , pokora , uczciwość. Ważne jest aby w życiu mieć jakąś pasję , hobby.

Gość milionerxxx
Kafe Poradnik ..jestes meski dupek i niedorajda............idz spac

Gość milionerxxx
napisalem duupek i zaden smieszny zalozyciel kafe nie bedzie Mnie skracal

przykre - też mi się tak wydawało, ale po swoim najbliższym kuzynostwie (normalnym ;) ) widzę, że siedzieli po prostu w domach, albo czasem w mniejszym kręgu swoich dobrych znajomych i tak jakoś udało im się kogoś równie "normalnego" poznać ;) Autorko, powiem Ci, ze ja sie - za kobietami się nie rozglądałam, co prawda mam kilka przyjaciółek, też są co niektóre wredne, ale "wredne" w raczej nie zagrażający ani nie uprzykrzający życie innym sposób:) "Kafe Poradnik ja wyznaję takie wartości jak prawda , miłosierdzie , pokora , uczciwość. Ważne jest aby w życiu mieć jakąś pasję , hobby." - nie obraź się, ale zabrzmiało to trochę jak z ulotki promującej działania Świadków Jehowy ;) Jesteś kobietą, czy mężczyzną? GG mam, odezwę się jutro, bo za chwilę kładę się spać. sosssssss sosssssss@tlen.pl'; "kazdy normalny facet ma zainteresowania ale podam pewien przykład: wysoki przystojny bez zainteresowan w takich przeważnie sie zakoch*jecie, bo po co wam brzydki niski z zainteresowaniami" - zainteresowania to też nie wszystko, ważne jest też w jaki sposób i co sobą reprezentuje, prawda? Mnie osobiście nie zdarzyło się jeszcze zakochać w stereotypowym "wysokim przystojnym bez zainteresowań" ani też w "brzydkim niskim z zainteresowaniami". "co do tej nudy to jakie cechy ma osoba nudna podaj jakis przykład" - np osoba która nie ma do powiedzenia niczego w żadnym temacie, a jej egzystencja sprowadza się co najwyżej do pracy (której oczywiście nie lubi, mało płatnej), jedzenia i spania.

Gość milionerxxx
wartosciowa ,powiedz w skrocie co tam pisze

sosssssss - znów nie czytasz ze zrozumieniem, między osobą małomówną a nie mająca do powiedzenia niczego w żadnym temacie jest subtelna różnica. milionerxxx - że życzę dobrej nocy 😴

Gość milionerxxx
wartościowazałamana , dziekuje , ale kto powiedzial ze mam w planie isc spac ?

Gość milionerxxx
lubie porozmawiac krotko a na temat a nie ksiazki czytac

Sosss pękłam ze śmiechu... ładnie się rozpisałeś :D "ciągnie swój do swego" :D w jakim wieku masz tych swoich znajomych ???

Gość milionerxxx
wartosciowa ???????????? dla Mnie NIE jakbym zobaczyl fotke to moze ... na jakis czas

Gość milionerxxx
ten idita przed chwila to wiadomo ze podszyw ok spadam paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość rozgladaj sie bardziej
napewno takich przeaczasz kazdego dnia

Gość wartościowazałamana ,a ile
Ty masz lat?

A ja jestem załamany poziomem polskich kobiet. Żeby znaleźć wartościową kobietę, mające zdrowe myślenie n/t życia i podejścia do niego, otwartej na seks i świadomej swojej seksualności, potrafiącej stworzyć bardzo osobistą relację z mężczyzną, to już chyba nie znajdę ... ale nic szukam.

Znam kilku panów na poziomie, ale oni są z mojej rodziny.;) Są tacy tylko trzeba szukać, szukac i szukać az do skutku.:)