Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacjowy orzeszeek

Co sądzicie o moim życiu ? dniu codziennym ? Chyba mam depresje :/

Polecane posty

mam 21 lat czynnosci fizlogiczne rano wstaje siadam do komputera jem ,pije jest południe obiad potem telewizor wraca mama obiad telewizor kolacja telewizja wspolnie ide spac :O Nie poszlam na studia bo sie boje - sama nie wiem czego :O Wyszlabym gdzies ale nie mam z kim. Od liceum nie mam zadnych znajomych . nikogo nie mam :( i tak siedze dzien w dzien , jak ten czas szybko leci :O

Gość madzioretka25
ja mam tak samo z tym, ze jestem starsza i skonczylam studia i mam tak "dopiero" od trzech miesiecy... wczesniej bylo zupelnie inaczej ;/

u mnie sie to ciągnie od 2 lat 😭 i nie wiem co mam zrobic :( nie mam zadnej motywacji :O

Nie może tak dalej być.. z siedzenia w domu nic dobrego nie będzie. Musisz pomyslec o swojej przyszłości ,a jak sama nie dasz rady tego zmienić idź do psychologa lub psychiatry

Tzn wiesz czasem można sobie zrobic dzien odpoczynku i poprostu nic nie robic cały dzien . czasem jak tez tak potrzebuje i każdy chyba. Ale nie może byc tak dzień w dzien

Gość Może to byc
depresja bo to dziwne ,że nie chcesz nigdzie wychodzic itd. Lenistwem można by bylo to nazwać jakbys np chetnie chodzila na imprezy itd ,ale bys nic nie robila w sensie pracy

do pracy nie chce isc , bo nie mam takiej potrzeby a nawet jesli to za marne pieniadze nie chce pracowac. chce cos w zyciu zmienic ale nie mam ZADNEJ motywacji , dzien za dniem mija a mi coraz bardziej odbija :O Chcialam poznac kogos przez internet ,ale dalam sobie spokoj- i tak nie przyjdę na spotkanie :O

nie masz takiej potrzeby mówisz? to się kształć chociaż bo nawet jeśli masz bardzo bogatych rodziców to i tak różnie może się w zyciu ułożyć ,a Ty zostaniesz bez kwalifikacji bez doświadczenia..

Gość Ana 5 5tw
Siema... ja mam tak samo jak ty. mam 21 lat, po napisaniu matury miałam świetne wakacje ! później pracowałam 3 miesiące a teraz siedze całymi dniami sama w domu - dopiwero wieczorem sie schodzą - ale wolałabym nawet, żeby sie nie schodzili - pracy potrabuje i szukam ale nic nie ma...:( i czeka mnie takie siedzenie w domu :(

poza tym jakbyś coś robiła w żyiu uczyła sie lub pracowała to przynajmniej nie siadzialabys caly czas w domu..

Gość pracująca i zmęczona
bo lewuska jestes i tyle! od siedzenia w domu i pierdzenia w stołek rzeczywiscie mozna dostać deprechy, zero wewnetrznej mobilizacji bo i po co skoro tacy jak my (czyli pracujacy) utrzymujemy takich pasozytów!!!!!

albo jak nie studia to idź na jakiejs studium . nie wiem fryzjerskie ,kosmetyczne, fotograficzne ,artystyczne jakiekolwiek . Nawet jeśli jesteś milionerka i kasy wystarsczy ci do konca zycia chociaż powiem Ci ,ze pieniądze się szybko konczą

Gość Ana 5 5tw
do pracująca i zmęczona. pocałuj się gdzieś, ciekawe niby jak utrzymujesz bezrobotnych? jeść im nie dajesz , a bardzo mi przykro ze nie ma pracy może znajdź ja wszystkim, ciekawe jak ty bys się czuła jakbys nie miała pracy i była zmuszona do takiego siedzenia w domu a do tego dobijały cie takie ograniczone osoby jaką na przykład jestes ty nazywając cie pasożytem.

Gość john_
przeciez ona ma rodzicow i oni ja utrzymuja. Zasranow sie na przyszlosc co mowisz. Nikt nie wie jak to jest jesli tego nie przezyje. Poczekajcie tylko na wasza kolej glaby niewyrozumiale.

Gość wiesz ja ci współczuje
i po tobie nie pojadę ale rodzicom twoim do bym dała do wiwatu:O