Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

Walentynkowy wieczor

Polecane posty

Gość mychaaaa

nie uznaje zadnych pluszakow itp itd. Mysle ze czas spedzony jakos fajnie ze soba jest najlepszym rozwiazaniem. Ja mam 22 on 24 :) i mysle co by przygotowac na tegoroczny wieczor walentynkowy :):) nie jestesmy ze zoba dlugo wiec niektore rzeczy odpadaja:) sami nie mieszkamy tez. Wiec co polecacie ? facet ma latwiej bo da kwiatka czy zaqbierze gdzies ... a dziewczyny ?;P chcialabym by nie bylo tak ZWYKLE moze podacie Wasza pomysly

a mi dziś przypadkeim wpadł do głowy pomysł wynajęcia basenu tylko dla nas. mamy taki hotel obok mojego faceta gdzie jest basen, sauna itp i można sobie wynająć cały basen. godzina to koszt 200zł - niedrogo nawet. ciekawe jak by to było. my sami na basenie

Gość mychaaaa
nie ;P bo ja myslalam ....moze jakis deser ? :P ale co jesli on gdzies bd chcial mnie zabrac ? :P jakas kawiarnia cos. Najlepiej gdyby wpadl w winem ;P

Gość Agentka csi
Lejla pomysl genialny!!!

Gość mychaaaa
brzmi niezle ;P ale wiem ze to nie w Jego stylu:P to jest dobre na inna okazje ale On taki moj romantyk :):)

no też mi się podoba. tylko my mamy teraz takie troszkę gorsze dni i nie wiem czy kosztować się a moze być lipa, ale z drugiej strony może taka niespodzianka by podziałala łagodząco na atmosferę w związku? ;)

Gość mychaaaa
mysle, ze na pewno :) nie mozesz mowic ze moze pojsc na marne :P bo zawsze jakies korzysci sie z tego wyciagnie z perspektywy pod jakim katem bedziesz na to patrzala :)

Gość mychaaaa
basen Twoj na ten czas wiec im nic do tego :P poza tym... to ze sa kamery moze no niektorych jeszcze bardziej nakrecic :P:P ale to juz zalezy od osoby :) a co jeszcze mozna wymyslic ? takiego przyziemmnego :P i czy nikt wiecej z was nie spedza walentynek ze taka tu cisza? :P

Gość mychaaaa
;P