Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zawsze sam,,,,,,

Nie mam kobiety ...ponieważ jestem nieodpowiedzialny i leniwy

Polecane posty

Gość na zawsze sam,,,,,,

- nie mam pracy , nie chce mi sie pracowac - wolę ciagnac kase od państwa - jestem zbyt leniwy by pracowac ... chyba ze bym siedzial i rządził 8 godzin za min.5 tys - nie chce brac zadnych kredytow ,jestem przeciwnikiem ''systemu'' - nie mam ochoty starac sie o kobiete , chcialbym wybrac jak w sklepie - chce byc z toba i juz - nie zapewnilbym jej bezpieczenstwa bo jestem jebanym egoistą , liczy się w 1 kolejnosci moje dobro dlatego też jestem i bede sam , teoretycznie moglbym miec kogos ale nie chce jej robic przykrosci , bo pewnie sama by odeszla ( jak kiedys dwie)...

Gość hjkhhkjhkjhjk
gówno nas to obchodzi

Gość na zawsze sam,,,,,,
to po co odpowiadasz jak cie to nie obchodzi :D czesc oferma

Gość jazda na całego
Mariusz to ty???

Gość na zawsze sam,,,,,,
nieee....Bartek :D

Gość mbmsdbdsbdsmdsbdbmsd
ja tez jestem leniwy i nieodpowiedzialny a mam dziewczyne:D jedyne czego sie boje to że jej dziecko zmajstruje bo wtedy bedzie trzeba isc do roboty:o

No i bardzo prawidłowe myślenie.:D Trutniom mówimy NIE!!!!

Gość na zawsze sam,,,,,,
jakby mnie wrobiła jakas w dziecko to bym ją zostawił :)

Gość noooo ładnie
a dziewczynę kiedykolwiek miałeś czy jak oferma wieczny prawik?

Gość na zawsze sam,,,,,,
miałem nie umiesz czytac ze zrozumieniem ?:D ''dlatego też jestem i bede sam , teoretycznie moglbym miec kogos ale nie chce jej robic przykrosci , bo pewnie sama by odeszla ( jak kiedys dwie)...''

Gość noooo ładnie
wybacz, umknął mi ostatni akapit wypowiedzi:P a długo już sam? naprawdę nie jesteś skłonny się zmienić by mieć dziewczynę? brak seksu Ci nie doskwiera?

To w takim razie przylep sobie na czole napis :Jestem trutniem i w razie zaciążenia, nie ponoszę konsekwencji.Po takim hasełku bedziesz miał spokój.Żadna nie dojdzie.:D buuuuuuuuuuuuu facet porażka

Gość na zawsze sam,,,,,,
nie utozsamiam się z tym niedorozwojem Bagnem :O a to BSA to nie wiem kto to od 2 lat sam , nie mam temperamentu ruchacza , ręka wystarcza:D a zmieniac sie nie chce, bo i tak sie nie zmienie a zresztą...dobrze mi jest jak jest ;) Mieszkam z mama ,mam kolegów , nie musze o nic sie martwic , kase dostaje ,zyc nie umierac ... mysle zeby zalatwic sobie zaswiadczenie o alkoholizmie - wtedy moglbym niezlą kase czesac z mopsu albo zusu - nie wiem skąd oni dostają :D

Gość ABF
abc101 - mylisz się ,spójrz na to forum , pełno ex-dziewczyn dresiarni i innej patologii, zaciążone i porzucone - jak to dobrze ,że jest coraz więcej facetów z jajami , którzy nie dają się złapac na bachora

Gość ABF
jeb się - poczekaż aż przyjdzie tu EGoist_31 to Ci wybije z głowy Wasze szare nędzne zycie. Fajne samochody? Peugeot, Volkswagen ? A może Opel ?

Gość jakiś tam mariusz
jazda na całego Mariusz to ty??? Żaneta to ty??? :classic_cool:

Ale "poruchać" się bez zobowiązań to byś chciał. :( I takich facetów mamy coraz więcej.No owszem, jest antykoncepcja , ale żadna nie daje ponoć 100% gwarancj, więc wniosek jest taki, lepiej od takich frajerów trzymać się z daleka.Mam nadzieję , że to frajerstwo większość ma wypisane na twarzy.

Gość Titivmi
Hehehehehehe! Autorze, mam tak samo jak ty. Jest nas wielu. :)

Gość ABF
dla mnie alfa romeo,toyota to zadnen luksus ,ale jak kto woli a on ? Jak chce życ z żulami pod Biedronką to co mnie to obchodzi ?:D

A niech siedzi i nic nie robi. Co się tak burzycie co niektórzy? U Was nie siedzi

Gość jazda na całego
do: jakiś tam mariusz Żaneta to ty??? nie , Żaneta to nie ja - a ja to nie Żaneta.

Gość 3Olu3
Obyś nigdy nie zaciążył, bo będzie problem z płaceniem na bachora.

Gość na zawsze sam,,,,,,
może se kurde na księdza pójde... matka mi każe. Podobno łatwy zarobek, ale mi się kurde trochę nie chce :(

Gość 3Olu3
No tak, ksiądz jest nierobem a ładnie zarabia. Problem jednak z seminarium, trzeba uważać tam na swój odbyt.

Gość na zawsze sam,,,,,,
jakoś sobie poradze.... jestem przecież zaje**sty! :D hahaha. chciałbym z jakiejś baby zrobic moją niewolnicę, by na mnie tyrała :D zarąbiście by było....

Gość mendy spod sklepu
BO CI FRAJERZY NIE BĘDĄ ŻYLI Z ZASIŁKÓW WYPŁACANYCH Z MOICH CIĘŻKO WYPRACOWANYCH SKŁADEK I kto jest frajer :D :D, rób na nas frajerze

Gość jee5jesjejsa
Fajnie jak ktoś na nas tyra. No ale przecież ktoś musi odpoczywać i cieszyć sie urokami życia :D