Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GARDZĘ FACETAMI KTÓRZY

GARDZĘ FACETAMI KTÓRZY (20 punktów)

Polecane posty

1. są szersi w biodrach niż w barach 2. mają chude ręce i małe mięśnie 3. mają niewyrzeźbioną klatę 4. nie mają kaloryfera na brzuchu, a zamiast tego mięsień piwny 5. mają penisa poniżej 15 cm długości we wzwodzie 6. mają poniżej 180 cm wzrostu 7. mają żółte zęby 8. mają brzydkie paznokcie 9. mają niemodną fryzurę i nie wiedzą co to żel do włosów 10. ubierają się nie modnie i mało szałowo 11. nie lubią różowego 12. nie chodzą na solarium 13. noszą skarpetki do sandałów/klapków/japonek 14. są nieśmiali 15. nie mają własnego mieszkania po trzydziestym roku życia 16. mają auto w wieku powyżej 5 lat 17. zarabiają poniżej 3000 zł po trzydziestym roku życia 18. palą papierosy 19. nie chodzą do modnych klubów 20. w niedzielę do kościoła nie ubierają garnituru dla mnie tacy faceci to porażka i w ogóle tacy nie powinni do kobiet startować, tylko głowę zawracają kobiecie tacy :O myśli taka fajny facet, ale nie wie jak pozory mylą :O i jak się w nim zakocha to potem wychodzą takie kwiatki że a to penis mały, a to mięśni zero, a to zarabia 1500 zł i zero perspektyw na własne mieszkanie :O no porażka po prostu :O tacy faceci to zwykłe dupki i oszukują kobiety :O powinno ich się piętnować skoro sami nie potrafią na pierwszym spotkaniu powiedzieć o swoich defektach żeby kobieta wiedziała w co się pakuje :O

Gość Anonimełe z Białego
dobra, a teraz wypierrdalaj z ta tania prowokacja, bo tylko zasmiecasz spis tematow 🖐️

zapraszam do dyskusji :) możecie też dodawać kolejne punkty, niech powstanie lista cech męskich które wywołują w nas pogardę

Anonimełe z Białego a ty wypierdalaj z mojego tematu bo tylko posty zaśmiecasz 🖐️

Gość UWAGA, UWAGA!!!
sprawdzone info moderatorki! ten temat założył znany wszystkim użytkownik Lewiatan, sprawdziliśmy to po adresie IP 🖐️

Gość Levviatan nl
Jestem zywym gownem i wymyslam zalosne prowokacje na forum dla kobiet. Prosze, rozdepczcie mnie :o

Gość gość
Ja jestem szerszy w biodrach niż w barach a jestem sexy i na powodzenie u kobiet nie narzekam . Takie prowo od razu wychodzi bo każda babka zwraca uwagę na co innego :)