Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fructis flavour

Jak poznać że facet nie lubi seksu przed rozpoczęciem związu?

Polecane posty

Gość fructis flavour

Witam, jest tu trochę doświadczonych kobiet, powiedzcie po jakich oznakach zewnętrznych poznać temperament faceta. Słysze od znajomej że na poczatku wszystko grało ale szybko sie okazało że częstotliwośc gwałtownie spada. Czy miałyście do czynienia z takimi i jacy oni są jak się zachowują, czy wyglądają mniej męsko, tzn mniej testosteronu? Dodam że to dla mnie całkowicie dyskwalifikuje faceta. A z drugiej strony coraz wiecej takich przypadków że zaczęłam się zastanawiać czy ktoś kto chodzi 3 razy w tygodniu na siłownię, wygląda jak prawdziwy facet, żartuje na "te" tematy a w łózku lipa.

Gość Mega Gwiazda
przewaznie ci co chodza na siłownie nie mają już siły na sex

Gość noooo ładnie
wydaje mi się że nie ma lepszej metody niż przekonać się w trakcie początku znajomości, w ciągu pierwszych 5-10 spotkań. Czy dąży do tego by być blisko, dotykać, czy wyczuwasz że Cię pragnie jako kobiety lub zwyczajnie o tym mówi. Chyba nie ma problemu wyczuć, czy ktoś chce seksu czy nie.

Gość po wlosach na klacie
:P

Gość pikkks
. Czy dąży do tego by być blisko, dotykać, czy wyczuwasz że Cię pragnie jako kobiety lub zwyczajnie o tym mówi. Chyba nie ma problemu wyczuć, czy ktoś chce seksu czy nie-- hahahha w ten sposób to raczej idzie wyczuć ruchacza :D mój się nie zachowywał jak proste zwierze, a seks ze mną uwielbia prawie codziennie

Gość fructis flavour
te porady to pasują do sytuacji jak jest się już parą. żaden normalny facet nie będzie mnie chyba obmacywał jak jeszcze sie nie spotykamy. A może sie wypowiedzą te które ciągle zakładają tematy o swoich mężach, bo te 5 spotkać to uważam za mało, często na początku nawet się nie porusza tego tematu. Zresztą oni potrafią sie kamuflować i udawać co innego. Ja obstawiam że taki facet musi być bardziej "kobiecy" mam rację?

Gość wołam cię przez sen
jak kobiecy?

Gość bzduuura
Nie przesadzaj... to, ze facet ma mniejsze libido nie oznacza, że na zewnatrz jest "bardzej kobiecy" :) Wtedy jest pedałem...

Gość bzduuura
Nie ma szans na zauwazanie tego przed zwiazkiem ( po za wyjatkami, jak wspomniałam - facet jest typowym pedałem); czasami moze byc tak, że facet jest mocny w gębie a słaby w działaniu

Gość fructis flavour
A ja uważam że trochę logiki w tym jest - bo poziom testosteronu widać po wyglądzie. Ale jak nie mam racji to proszę bardzo słucham twojej opinii - po czym poznać takich facetów?

Gość fructis flavour
Hmm, uważasz że nie ma szans - ja sie nie zgadzam, wręcz przeciwnie uważam że takie rzeczy to się da wyczuć. temerament to zbyt ważna rzecz żeby można było tak po prostu tego nie okazywać.

Gość noooo ładnie
myślę że pewny siebie, konsekwentny, zdecydowany facet będzie też wiedział co zrobić w łóżku z kobietą i nie będzie stosował uników ze względu na zahamowania różnego rodzaju poza tym dobrzy kierowcy pewnie i z wyczuciem prowadzący samochód wydaje mi się są też wspaniałymi i chętnymi kochankami

Gość szataaaaaan
no prosze ja jako dobry kierowca w takim razie muszę częsciej zabierać pasażerki na przejażdżkę ...:D

Gość bzduuura
To zalezy o czym piszemy/ O pedale czy o hetero, chodziło mi o to, że bez blizszego pznania nie da się DOKŁADNIE ocenic jakie facet ma libido,zreszta to na różnych etapach życia (nie tylko ze względu na wiek) jets rózne i nie mozna ocenic po wygladzie czy facet bardzo lubi seks i chce to robic 2 razy dziennie czy lubu po prostu ichce go co 2 dzień

Gość fructis flavour
powiedzmy że chodzi mi o rozpoznanie takich co lubią maxymalnie 2 razy na miesiąc. Wiem z innych tematów że są tacy. Co unikają i uważają ze mogą się bez tego obejść. Na początku udawali że chcą a potem sie okazało że trzeba go błagać o seks :p O takich mi chodzi, żeby unikąć wtopy.

Gość gfgfnmbxcv ng
up

Gość Bronisz
Po ospałości, ja nie lubię seksu i chodzę taki cały czas ospały, ale za kobiety się nie zabieram Czasem tylko coś sobie pogawędze tutaj i idę spać

Gość Już bardziej kretyńskich
To chyba dobrze, że nie lubi seksu przed rozpoczęciem związku i dopuszcza go dopiero po związaniu się. :-P :-D ;-)

Gość bedziecie sie śmiac ale
dwóch facetów, którym wolno rósł zarost miało małe potrzeby , natomiast ci którzy musieli sie golic codziennie duuuuży temperament moze to ktos potwierdzi albo zaprzeczy na podstawie własnych doswiadczen

Gość katiperry
cholera... moze cos w tym jest :) mój ex miał taki zarost, że jakby sie jeden dzień nie ogolił to wyglądał jak zbój ..... i faktycznie ciagle miał ochote :)

Zaprzeczam w kwestii związku szybkości porostu zarostu a ochotą :) A tak poważnie-przecież popęd zależy od okoliczności.Chyba niewielu ludzi jest takich co to ciągle im się chce.W stałych związkach, oczywiście.Nie mówię o jakiś seksoholikach ale o tzw. normalnych facetach.To,że chce mu się ciągle przed ślubem nie znaczy,że w miesiąc po mu się nie odechce-powody są różne.Choroba,zmęczenie,obawa przed ciążą-ojcostwem,żal za utraconą wolnością,rozczarowanie związkiem,zmienienie się po slubie kobiety,nowa interesująca koleżanka w pracy/gra w necie/