Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e45

Moje dzieci są zaradne, radzą sobie w szkole a teraz...:(

Polecane posty

Mam córke i syna, oboje są w I klasie liceum i już sobie upatrzyła osoby którę gnębi cała klasa one również po to żeby zintegrowac się z grupą, sama im kazałam. To jest dwóch chłopców i jedna dziewczyna są to trzy osoby które są rodzeństwem - bliźniaki i chłopak który powtarza klase to jest nielubiane trio w tym otoczeniu. A moje dzieci przebijają reszte klasy w prześladowaniu tych gorszych. Tylko ostatnio coś się zaczyna tam źle dziac, prawdopodobnie tamci się stawiają i przychodzą nawet z rodzicami do szkoły. Dlatego jak czytam topici że tam ktoś jest w szkole poniewierany lub słyszę o tym w telewizji to aż się z tego śmieje.

Gość pięknie dzieci wychowujesz
nie ma co, kiedyś tamci wyrosną dla ludzi zamożnych, wykształconych a Twoja córka będzie prostytutką, a synek żulem :)

Moje dzieci należą do szkolnej elity, a ja się cieszę że sobie radzą w życiu, lepiej by one kogoś prześladowały niż same miałby byc prześladowane. To naturalne że ja chce dla nich jak najlepiej, w końcu to są niewinne, dziecinne żarty.

kup im po butterflyu - załatwia tamte w pięć sekund

Gość ANULA KRASULA
a tarfia na kogoś kto je skopie, to sie skonczy...długo matka nie pobedziesz - tak czuję

To nie jest temat dla żartów, po prostu chwalę się zaradnością swoich dzieci. Ale ostatnio słyszałam że rodzicę tamtych grozili moim dzieciaczkom i zastanawiam się czy nie powinnam isc z tym na policję:O. Ja powiedziałam dzieciom by olali tych ludzi i robili swoje, młodosc musi się wyżyc, a jak ktoś nie daje sobie rady to trudno.

Gość uuuhahauuhahahauuuhhaha
Prowo :D bo nie wierze, ze takie ciulni*te matki sa na swiecie :-0

"a tarfia na kogoś kto je skopie" dlatego trzeba je uzbroić butterfly jest praktyczny i dobrze wykrawa wątrobę załatwia trójkę, to będą miały niezły rispekt, nawet belfer nie podskoczy a jak podskoczy, to kubeł na głowę i z butterflya

Gość ANULA KRASULA
Te twoje wyskrobniki to małe pasozyty nieprzystosowane do zycia MARNIE SKOŃCZĄ

A czemu mieliby ich wykończyc:D niech im się przyjemnie idzie do szkoły, niech mają kogoś na kim muszą się wyzyc. To całkiem naturalne w tym wieku, ale nie pozwole by rodzice tamtych przychodzili do szkoły, darli się na moje dzieci i im grozili bo to nie są ich sprawy.

Gość taka jedna.........
ludzie to prowo przeciez jest!! takich tepych ludzi jak autorka tego tematu nie ma

Gość takie głupie matki również są
Ale bym wpierdolił Twoim bachorom

Gość Maryjetta.
Niedawno byl przypadek jednego gnebionego. Zlecil kolegom gwalt na jednej,druga polali kwasem,kolesia pobili,a drugiemu zmiazdzyli penisa haha. Tego samego zycze twoim dzieciom

Gość mmmnnnn
e45 mysle ,ze prowokujesz w innym wypadku pomyslalabym,ze nosisz geney hitlera i jestes popierdolona.

Każda kobieta na moim miejscu by się cieszyła, że jej dzieci są zaradne, że sobie radzą, że mają znajomych a tamci są małomówni, nie są zżyci z klasą i raczej już nie będę akceptowani przez klasę a moje dzieci mają tam poważanie.

Właśnie umieściłem ten temat o oblaniu kwasem i gwałcie. Ja również życzę tego Twoim dzieciom.

Gość taka jedna.........
glupia kurwo (wiem ze prowokujesz ale dla zasady ci odpowiem) zobaczymy jak to powazanie przelozy sie w pozniejszym zyciu, czy to ze teraz twoje dwa gnoje sa powazane w klasie czy tam szkole bedzie swiadczylo o tym czy znajda dobra prace etc, otoz odpowiem ci ze sie spatologizuja gorzej niz ty! beda wielkimi zerami bardzo mozliwe ze z przeszloscia kryminalna jesli rodzice tamtych sie wkurza i zrobia to co zrobic powinni (oddadza sprawe na policje) przyszlosc twoich smarkow skonczyla sie nim sie dobrze zaczela 🖐️

a co jeśli ta cipa nie prowokuje :(

Gość taka jedna.........
naprawde trudno mi w to uwierzyc ze nie prowokuje...bo takiej rozpierdolonej osoby w zyciu nie widzialam ani nawet o takiej nie slyszalam...sa matki ktore przymruzaja oko na takie cos ale nie szczyca sie tym, nie rozglaszaja i nie sa z tego dumne tak jak autorka tego (mam nadzieje prowokacyjnego) topicu

Gość 4/10 a moze i wiecej
za prowokacje jeśli nie, to szykuj pieluchy, beda ci potrzebne gdy twe bachorki zostana kalekami ;)

Gość no ... masz
A ja wiem, że niektórzy są do tego stopnia szurnięci, że jestem skłonna uwierzyć, choć byłam wvcześniej i uznałam, że to provo!

Gość glupia sucz jesteś
A jeśli rodzice tamtych dzieci nie będą mieli już sił do Twoich bachorów to przygotuj się na to że to one dostaną porządny wpierdol.

Gość tylko nie rycz jak twe bachory
wrócą kiedyś pobite do domu.

Tylko uwazaj by Twoje dzieciaczki nie wrocily kiedys do domu i nie powiedzialy jaki porzadny wpierdol dostaly :)

Gość kobieta.......
zabilabym twoje bachory głupia szmato.

Gość zraniona nauczycielka
Ja również uważam że osoby którym dokucza się w szkołach same prowokują takie sytuację.