Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niejarajaca

Czy mu tego zabronić?

Polecane posty

Gość Niejarajaca

Hej! Ostatnio zakochałam się w chłopaku który pali zioło mi to przeszkadza ale chce być z nim mimo wszystko . Bo jak postawiłam mu warunek albo ja albo zioło to wybrał to drugie :( i teraz nie wiem co robić. Czy być z nim czy nie. Chciałam nawet spróbować dla niego .

Gość juytrewwww
haha mam to samo ;]

Gość nie badz glupia
i daj sobie spokoj z takim facetem poki to dopiero poczatek. Zaden wartosciowy egzemplarz. Same klopoty z tego beda.

Gość Niejarajaca
No ja właśnie nie mogę mu przetłumaczyć żeby przestał. Próbowałam różnych sposobów żeby mu przemówić do rozsadku. Nic nie działa. Kurde to tak jak by to zioło go opętalo. On woli iść się spalić z kolegami niż spotkać się ze mną. :( kurde a jakie potem cyrki odwala. Raz moi rodzice spotkali go na jego osiedlu już nacpanego. Zachowywał się jak debil przed nimi. Aż było mi potem wstyd za niego . :(

Gość yyyzałamkaa
Niektóre kobiety tak mają, że lubią takich i chociaż widzą jak oni się zachowują to mimo to są z nimi. Moja koleżanka miała dwa długie związki ( ok 3 lata z każdym) i co> kończyło sie tym, że oni wybierali "zioło" i nie pomogły szantaże, błagania , zawsze słyszała : " nie podoba Ci sie to może odejść". Zrobisz jak uważasz, ja bym sie w to nie pakowała, jak chcesz przeżywasz za każdym razem wstyd i cierpieć proszę bardzo. Sam fakt że on woli zioło i spotkania z kumplami od Ciebie dobrze nie świadczy.

a potem zbędzie miał zwidy i może np. ciebie pobić. i widać bardziej kocha narkotyki a nie ciebie skoro je wybrał