Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivar-fje@online.no

ogromny problem w zwiazku, blagam poradzcie

Polecane posty

Gość ivar-fje@online.no

Z moim poprzednim facetem rozstalam sie, poniewaz bardzo przeszkadzalo mi, ze to ja "nosilam spodnie" w zwiazku, i to do tego stopnia, ze myslalam doslownie o wszystkim, od zalozenia mu maila ,przez placenie rachunkow , skonczywszy na planowaniu wakacji. Po 2 latach mialam serdecznie dosc , bo gdybym chciala miec dziecko , to bym je sobie zrobila.Rozstalismy sie, mialam dosc zycia z pierdola. Poznalam innego mezczyzne - wydawal sie totalnym przeciwienstwem. Wlasnie takim, jakiego szukalam na ojca swoich dzieci - samodzielny, zaradny, w domu potrafil zrobic wszystko - od obiadu do remontu czy naprawy auta.Zaszlam w ciaze. I wszystko sie zmienilo - rzucil prace , by otwrzyc wlasna firme, ale zlecen nie szuka, siedzi razem ze mna w domu, totalnie polega na tym , co ja zalatwie / zrobie - znow to samo - zajmuje sie wszystkim od naszej ekonomii do wysylania mu ofert na zlecenia. Znow czuje sie jak facet. Nie spie po nocach , bo brak nam kasy.. martwie sie...kombinuje... NIE WIEM , CO ROBIC. WYJECHAL NA WEEKEND NA NARTY DO SZCZYRKU, A JA SIEDZE I ROZMYSLAM. MAM OCHOTE SIE WYNIESC OD NIEGO - ALE NIE TAK LATWO, wspolny dom, wszystko wspolne, dokad mam isc?

Gość ivar-fje@online.no
troche sie za bardzo rozpisalam. Rozsadna osoba jestem, ale doszlam do tzw "sciany" i nie wiem co dalej.

Gość cięty jezyk
zasadź mu kopa i niech wraca do normalnej pracy on się nie nadaje na prowadzenie żadnego interesu

Gość ivar-fje@online.no
ja mu to mowie, ze nie kazdy sie nadaje, ale On twierdzi,ze firmy nie rozkreca sie w miesiac

Gość cięty jezyk
ale tu trzeba zapału , energii i ciągłego śledzenia na początku , a przede wszystkim cwaniactwa, a nie umiejętności manualnych

Gość ivar-fje@online.no
ciety jezyk - ja mu to samo mowie, dokladnie to samo On ma zawsze arhumenty

Gość cięty jezyk
on nie ma argumentów skoro siedzi z dupą i czeka na gotowe jego argumenty opierają się na teoriach a nie konkretnych działaniach odwrotnie jak w sprawach , na których się zna, czyli manualnych nie ma ludzi nadających się do wszystkiego wpędzi was tylko w kłopoty

Gość ivar-fje@online.no
jak Mu to mowie, to twierdzi,ze w Niego nie wierze i Mu podcinam skrzydla to co ja mamzrobic??

Gość cięty jezyk
no tak zapomniałem że mówienie prawdy to podcinanie skrzydeł musisz znaleźć osobę , która się bardzo dobrze na tym zna i was pokieruje lub doradzi albo też wybije mu to z głowy może też go pokierować na kursy lub prywatne doractwo

Gość ivar-fje@online.no
mam ochote rzucic to wszystko w cholere , spakowac sie i wyniesc

Gość cięty jezyk
a może Ty masz ochotę na innego faceta?:P

Gość Solie
W domu brakuje kasy i on sam pojechał sobie wyluzować się do Szczyrku? Nie podoba mi się to, jestem staroświecka.

Gość ivar-fje@online.no
tak! i do tego pojechala z nim moja siostra! ja juz nie wiem co mam robic i czy miedzy nimi moze cos jest...

Gość ivar-fje@online.no
nie podszywaj sie

Gość 4HMVFM54
jgjkg

Gość Mała misia:)
Autokro musisz u powiedziec co o tym wsyztskim myslec ze skoro zalozyl firme musi sie teraz starac zeby ona sie rozkrecila i wogole to ze siedzie w domu nic mu nie da niestety