Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak można .

natrętny szwagier !!!!!!

Polecane posty

Gość jak tak można .

witam . Powiedzcie mi co mam zrobić bo jestem kłękiem nerwów. Moja historia : szwagier przyjeżdża co 2 tyg. do domu swoich ojców (my z mężem tez tu mieszkamy- na górze) z teściami żyjemy dobrze super ludzie. Szwagier ma córkę 6 lat , jest sam (rozwodnik) i tak przyjeżdża i zawraca mi gitare jednym słowem. Przychodzi z córką kiedy chce do nas (ja z mężem mam 3 letnie dziecko) , nie pyta czy nie przeszkadza, przychodzi rano godz. 9-ta, popołudniami kiedy tylko ma ochotę. Mało sie rozmawia , a mi nie chce sie ciągnąć go za język (taki buc jednym słowem) . Trwa to juz ponad rok, a wcześniej pakowali się w nasze życie z jego eks. Widzę,że ojciec tez nie jest zadowolony chociaż to jego syn tak częstymi wizytami , bo przyjedzie i nic kompletnie nie robi, nogi do góry i kawcię mama niesie , a do tego zajmie się wnusią (tu teściowa ma klapki na oczach i nikt nie jest w stanie jej tego przetłumaczyć,że robi krzywde swojemu synciowi nieudacznikowi.) mnie denerwują częste nieproszone wizyty szwagra,(mamy jedno wejście główne do dodmu), a na górze swoje drzwi. szwagier przychodzi, otwiera sobie komputer cos patrzy, córka sie bawi (tez dzikie dziecko ale nie o tym chcciałam pisać) co mam robić. jak powiem won mi stąd ! to pewnie po jakimś czasie odwróci kota ogonem i nagada głup[ot teściom , a nie chcę bo mam z nimi dobre relacje. zwrócic mu uwagę - to tez się weźmie obrazi i nie wiadomo co powie za jakiś czas (może sie popłacze bo i tak bywało niedawno) zamknąć drzwi na klucz? doradźcie bo zwariować mozna.

Gość jak tak można .
up

Gość sandrittta
wyprowadz sie na swoje co to za moda zeby z rodzicami mieszkac?:/