Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

czy facet zawsze powinien płacić za kobiete

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

za wszystko?

Gość jeśli pracuje i to on zaprasza
to powinien jeśli nie potrafi wymysleć darmowej randki :)

Gość jeśli pracuje i to on zaprasza
mój zaprasza mnie na obiad do jadłodajni

Gość wiesio z łozic
ta wszystkie dziwki szmaty to korvy co szukają frajera sponsora kija i gonić takie

no bez przesady, kobieta też czasami powinna zapłacić za obiad czy cokolwiek innego

Gość kobieta/dziewczyna ...
dobrze wychowana, zaprosi faceta w rewanżu do kina, na pizze czy do pubu tak, że nie zawsze facet płaci

Wydaje mi się, że jeśli facet nie ma własnej roboty, każde ze stron powinno płacić samo za siebie. Ja czułabym się wręcz niezręcznie gdyby facet cały czas za mnie płacił (nawet mając pracę).

Gość Karolina*****29
jeśli to facet zaprasza i to pierwsza randka, to jasne że tak. ale jak się spotykają kolejny raz, to wiadomo, że kobieta też jest zainteresowana, skorogo się zgadza na jego propozycje spotkań. i tu uażam, że jeśli : 1) ona też pracuje 2) jeśli są studentami, to ona powinna też za cos zapłącić czasem, np. za piwo czy wino do kolacji (jeśli o n dla przykładu stawia kolację). jak idą na piwo to nich ona też mu kupi, a nie ciągła darmocha. zwłaszcza, gdy są studentam którym się nie przelewa. ja tak robiłam na studiach właśnie. apmiętam, że jak mieliśmy 23 lata i mieliśmy z moim chłopakiem rocznicę, to on był spłukany bo wydał wszystko co miał na prezent i kwiaty dla mnie - więc za naszą rocznicową kolację płaciłam ja (miałam stypednium naukowe).

Gość xxxxxxxxyyyyyyyyyy
płacić za kobiety byście nie chcieli, ale jak już razem zamieszkacie to najlepiej żeby pracowała zawodowo a w domu dodatkowo prała sprzątała gotowała i robiła wszystko za was, zacznijcie dawać coś od siebie a nie tylko wymagać