Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drogie Mamy...

Która Mama ma leżaczek Fisher Price do 9kg, a nadal używa przy cięższym dziecku?

Polecane posty

Gość Drogie Mamy...

...zastanawiam się, jak dlugo mozna eksploatowac taki lezaczek, oraz czemu jest on do 9kg? Czy chodzi o wytrzymałośc konstrukcji czy raczej o to, ze gdy dziecko zacznie samo siadac to staje się nieprzydatny? Mój synek wlasnie dobija do 9kg wiec nie wiem, czy powinnam sie pozbyc tego lezaczka? lub zamienicgo na taki do 18kg? czy raczej mozna spokojnie uzywac tego, nic sie nie stanie? moze ktoras mama ma taki lezaczek i uzywa go przy wiekszym dziecku? ps. jak ja bylam dzieckiem mialam lezaczek o identycznym "szkielecie" i sluzyl mi duzo dluzej, juz chodzilam a jeszcze z niego korzystalam... tylko nie wiem, czy te Fisherowe tez sa takie solidne? zeby sie drut nie zgial pod ciezarem dziecka :/

my mamy leżaczek z fishera do 9 kg...on jest trwały... wprawdzie sluzy mlodszej córce, ale starsza nie omieszkuje sie w nimpolozyc gdy ma ochotę.... wowzas lezy prawie na podlodze (a wazy ponad 15 kg)

Gość Drogie Mamy...
Dziekuje bardzo, moze jeszcze ktora Mama "przechodzila" swoj lezaczek i nadal sie sprawdza?

Gość ioulk
moj syn wazy juz 12 kg a lezaczek nadal "zyje" :-)

Gość Drogie Mamy...
czyli moze obejdzie sie bez zakupu nowszego, wszak wtedy szkrab juz bedzie raczkowac :)